Administracions

RIPOLL

El Consell Comarcal del Ripollès reprèn ’De festa amb bus’

El servei busca contribuir a la seguretat dels joves en l’oci i la tranquil·litat de les famílies coincidint amb l’inici de temporada de les festes majors

El Consell Comarcal del Ripollès reprèn el servei ’De festa amb bus’, amb la voluntat de contribuir a la seguretat dels joves en l’oci i la tranquil·litat de les famílies coincidint amb l’inici de temporada de les festes majors. . Aquesta és la vint-i-unena temporada que Joventut del Ripollès fa realitat aquest projecte, després del parèntesi suscitat per la pandèmia i la redefinició de les festes majors durant aquests darrers dos anys. L’objectiu del servei és donar l’opció a tots els joves de la comarca majors de setze anys d’anar i tornar amb autobús gratuïtament i de forma segura de les festes majors dels municipis els ajuntaments dels quals hagin sol·licitat el servei.

Tal com s’ha fet els darrers anys, per accedir al bus cal presentar el carnet d’usuari. Aquesta mesura permet supervisar millor l’ús del servei, donar-li un plus de seguretat i garantir que els pares o tutors són coneixedors que els fills menors d’edat l’utilitzaran. El carnet, que té validesa il·limitada, es pot tramitar gratuïtament al Consell Comarcal del Ripollès; al casal de joves El Galliner, de Ripoll; al Centre Cívic El Palmàs, de Sant Joan de les Abadesses; o bé a través de les tècniques de Joventut del Ripollès als punts joves dels centres d’ensenyament.

Tan sols cal omplir un formulari que, en el cas dels menors de divuit anys, també hauran de signar els pares o tutors, i aportar una fotografia de carnet de l’usuari i una fotocòpia del DNI. El formulari d’inscripció es pot descarregar al web , on hi ha disponible tota la informació referent al servei.

Aquesta temporada el De festa amb bus donarà servei a deu festes majors: Ripoll (amb dos dies de servei), Camprodon, Pardines, Ribes de Freser (amb dos dies de servei), Ogassa, Planoles, Sant Pau de Segúries, Sant Joan de les Abadesses, Campdevànol i Setcases.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

SOCIETAT

Els veïns de Lilla tallen l’A-27 per exigir les indemnitzacions per les esquerdes

MONTBLANC
ciutat del vaticà

El papa frena els rumors sobre la seva salut amb la lectura d’una llarga homilia

barcelona
Societat

Mor Joan Nadal, empresari andorrà pioner en el sector del transport

URBANISME

Rubí invertirà més d’un milió d’euros per renovar el clavegueram de dos carrers

RUBÍ
MEDI AMBIENT

El temporal Nelson es “menja” part de la platja de Sant Sebastià de Barcelona

BARCELONA
SOCIETAT

Marxen de l’edifici ‘El Barco’ d’Esplugues els dos últims veïns que hi quedaven

ESPLUGUES DE LLOBREGAT
economia

L’IVA del gas deixa de ser reduït i torna al 21% a partir de dilluns

barcelona
SOCIETAT

Els taxis de Sitges s’adhereixen al servei conjunt del Garraf

Sitges
transports

Tallada la L4 del metro entre les estacions de Bogatell i la Barceloneta

Barcelona