Programació Tele 5

Dijous, 8 desembre de 2022
06.20
Gen360
Espai que promociona cursos professionals que pretenen obrir les portes del mercat laboral.
Altres
Durada: 15'
06.35
Got Talent España. Momentazos
Espai que recull els millor moments del programa Got Talent.
Altres
Durada: 40'
07.15
Got Talent España
Adaptació espanyola de Got Talent que posa sobre l'escenari centenars de números artístics, la concentració més gran de talents d'Espanya, elegits en un càsting multitudinari.
Altres
Durada: 150'
09.45
Mediafest Night Fever
La música d'artistes nacionals i internacionals torna a omplir el repertori d'actuacions d'aquest quart especial, que incorpora tres participants nous, Makoke, Rocío Carrasco i Kiko Jiménez, i acull l'expulsió d'un dels seus protagonistes. Els tres nous concursants se sumen a Carolina Ferre, Jaime Nava, Ana María Aldón, Lydia Lozano, Germán González i Irma Soriano, que surten a l'escenari caracteritzats com els artistes juntament amb els que canten o com els cantants als quals rendeixen homenatge. Finalment, l'audiència i el jurat, integrat per Soraya Arnelas, Cristina Rodríguez i Antonio Castelo, trien el guanyador de la nit. A més, pel que fa als tres pitjor classificats, un és salvat pels seus companys i el públic decideix quin dels dos restants abandona la competició.
Altres
Durada: 210'
13.15
Socialité
Programa en què es repassen les notícies de la crònica social i dels famosos en el panorama nacional i internacional gràcies a la feina de reporters i bloguers de renom.
Altres
Durada: 105'
15.00
Informativos Telecinco
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 40'
15.40
Deportes
Espai dedicat a la informació esportiva.
Esports
Durada: 10'
15.50
El tiempo
Espai dedicat a la informació meteorològica nacional.
Altres
Durada: 10'
16.00
¡Fiesta!
Espai que aposta per l'entreteniment i la crònica social, amb entrevistes i convidats del món del cor i dels diferents concursos de la cadena.
Altres
Durada: 300'
21.00
Informativos Telecinco
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 40'
21.40
El tiempo
Espai dedicat a la informació meteorològica nacional.
Altres
Durada: 10'
21.50
Deportes
Espai dedicat a la informació esportiva.
Esports
Durada: 10'
22.00
La isla de las tentaciones
Les imatges de la nit de passió del Samu i l'Elena han provocat que la Tania abandoni la foguera. Després de reflexionar, la jove torna amb les seves companyes per continuar amb el visionat. Tot i això, ja a Villa Playa i en companyia de l'Hugo, planeja un pla de fugida cap a la foguera dels nois amb la intenció de retrobar-se amb el seu xicot. Aquest fet encén totes les alarmes, cosa que porta Sandra Barneda a interrompre precipitadament la foguera dels nois i a demanar-los que abandonin la zona de seguida. Prèviament, durant el visionat, els protagonistes s'enfronten a imatges complicades de les seves parelles. A més, les noies es preparen per a la que serà la seva última foguera juntes, que es desenvolupa amb una dinàmica especial: en aquesta ocasió no veuen imatges, sinó que s'asseuen cara a cara amb les solteres preferides de les seves parelles.
Altres
Durada: 180'
01.00
La isla de las tentaciones
Un visionat de 10 minuts del que la seva parella fa a la seva vil·la. Aquesta és l'oportunitat única, anunciada per Sandra Barneda en una nova visita a Villa Paraíso, que aprofita el Javi en l'onzè lliurament del programa. Prèviament, l'Ana anuncia la seva decisió sobre si continua o no vivint l'experiència després del retrobament amb el Cristian a la foguera d'emergència. Mentrestant, els nois i les noies gaudeixen d'una nova nit festiva, en què la connexió de la Tania i l'Hugo sembla imparable a Villa Playa, mentre que el Samu creua nous límits a Villa Paraíso. Així mateix, la festa fa que un dels nois i una de les noies caiguin en la temptació en una nit en què per primera vegada gairebé tots els protagonistes dormen acompanyats. L'endemà al matí, els dubtes i els penediments es fan presents abans que arribi el moment per a les noies d'assistir a una nova foguera. Allà, la Claudia es mostra confosa amb els seus sentiments i convençuda de no voler fer mal al Javi; la Paola està insegura davant de la connexió entre l'Andreu i la Cristina, i la Tania viu la seva foguera més difícil en veure imatges noves.
Altres
Durada: 60'
02.00
Casino Gran Madrid Online Show
Programa d'entreteniment dedicat al joc.
Altres
Durada: 25'
02.25
¡Toma salami!
Programa de nostàlgia televisiva narrat per Javier Capitán, com a veu en off, que rememora els moments mítics de la història de Mediaset España.
Altres
Durada: 25'
02.50
El horóscopo de Esperanza Gracia
La tarotista Esperanza Gracia fa un repàs dels pronòstics per als diferents signes del zodíac.
Altres
Durada: 10'
03.00
Mejor llama a Kiko
Espai de venda de productes de tot tipus.
Altres
Durada: 30'
03.30
Mejor llama a Kiko
Espai de venda de productes de tot tipus.
Altres
Durada: 30'
04.00
Uppers
Presentació d'Uppers, un nou mitjà digital de Mediaset en què s'uneixen experiències, cultura, sexe, viatges, família i habitatge, salut, esport, gastronomia, consells d'estalvi i inversió, psicologia i una infinitat de temes més.
Altres
Durada: 5'
04.05
Miramimúsica
Espai musical.
Altres
Durada: 130'