Programació La 1

Dissabte, 3 desembre de 2022
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 240'
10.00
Comando actualidad
Inclou Pluriempleados
Altres
Durada: 50'
10.50
MasterChef Celebrity
Final (I)
Fa tres mesos van arribar els 15 aspirants a les cuines del programa, i pocs presumien de tenir bona mà als fogons. Setmana a setmana han demostrat les seves ganes d'aprendre, treballar i evolucionar. María Escoté, Patricia Conde, Manu Baqueiro i Lorena Castell, els quatre finalistes, s'enfronten a dues proves molt exigents. El primer duelista surt del primer repte, i de la prova d'exteriors en surt el segon. Tots dos s'acaben enfrontant en l'últim duel, del qual un d'ells resulta guanyador. En la primera prova, els quatre finalistes repliquen un plat del xef Oriol Castro i l'elaboren seguint el ritme que ell mateix marca, ja que cuina davant d'ells. Més tard, l'icònic Hotel Mandarin Oriental Ritz acull l'última prova d'exteriors. Els tres finalistes lluiten per l'últim passi al duel final cuinant un menú firmat pel xef Quique Dacosta i dissenyat per retre homenatge a 10 cuineres referents en la gastronomia espanyola. Algunes d'elles són Elena Arzak, Maca de Castro, Fina Puigdevall i Martina Puigvert.
Altres
Durada: 160'
13.30
Audiencia abierta
Espai setmanal dedicat a informar sobre les activitats oficials de la monarquia.
Informatius
Durada: 30'
14.00
Viaje al centro de la tele: Grandes éxitos
Italianíssimo
Espai que fa un viatge melòdic i punyent per les cançons italianes que van triomfar a Espanya. El programa recorda Umberto Tozzi, Doménico Cotugno, Nicola di Bari, Raffaella Carrà, New Trolls, Eros Ramazzotti, Luciano Pavarotti i molts més.
Altres
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 45'
15.45
FIFA World Cup Qatar 2022
Prèvia i partit (16.00h.). Primer duel de vuitens de final del Mundial. Els Països Baixos van acabar líders del grup A amb relativa facilitat. Els de Louis Van Gaal van aconseguir l'objectiu sense brillar gaire, però amb molta solvència. L'Oranje s'agafa al bon moment de Cody Gakpo, que ha fet tres dels cinc gols de la seva selecció en aquesta fase de grups. S'enfronta als Estats Units, que, amb la victòria davant l'Iran per 1-0, va assolir la segona plaça del grup B. El combinat nord-americà busca sorprendre i arribar als quarts de final per segona vegada en la seva història. Comentaristes: Juan Carlos Rivero, Santi Cazorla, Carlos Marchena i Albert Ferrer. Des de l'Estadi Internacional Khalifa.
Esports
Durada: 140'
18.05
Sesión de tarde: En el ojo de la tormenta
En el transcurs d'un sol dia, la ciutat de Silverton és assolada per una sèrie de tornados, acompanyats per un dels pitjors temporals que es recorden. La majoria dels habitants busquen un refugi on estar segurs. No obstant això, un grup de persones, estudiosos del fenomen atmosfèric, juntament amb autèntics fanàtics, decideixen anar directament cap al vòrtex. Carregats amb les seves càmeres i objectius fotogràfics, aquests intrèpids caçadors de tempestes posen a prova fins on estan disposats a arribar per aconseguir aquesta foto única que només es fa una vegada a la vida. El que no saben és que els especialistes preveuen que el pitjor encara ha d'arribar: la ciutat estarà a mercè de ciclons erràtics i mortals.
Pel·lícules
Durada: 80'
19.25
Cine de barrio: La ciudad no es para mí
Agustín Valverde, un vidu aragonès de 60 anys, se'n va a viure a Madrid amb el seu fill, un metge prestigiós casat amb una modesta costurera. L'ambient a casa sembla ideal, però a poc a poc l'Agustín comprova que en aquesta casa hi ha més problemes que al seu poble.
Pel·lícules
Durada: 95'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 30'
21.30
Informe semanal
Inclou La generación Z y el sexo i Rubik, la solución al cubo: El reportatge inclou una entrevista en exclusiva amb Erno Rubik, un geni el disseny del qual continua sent, després de 50 anys, el millor trencaclosques de la història. Fins avui s'han venut 450 milions de cubs Rubik, i continua tenint èxit al mercat. El cub té uns 43 quintilions de combinacions, i només una combinació el resol. Van caldre 30 anys per aconseguir fer-lo amb 20 moviments. Actualment, el rècord es troba en els 3,47 segons. A més, Erno Rubik parla de la importància de la filosofia del seu invent i dels nous reptes de la humanitat.
Altres
Durada: 35'
22.05
Pel·lícula: Mañana empieza todo
El Samuel és un jove solter i conquistador que viu a la costa francesa. Un dia, una antiga aventura es presenta amb un nadó als braços, li comunica que és la seva filla i desapareix. Incapaç de portar una vida amb un nadó, intenta trobar-ne la mare sense èxit. Passa el temps i, mentrestant, la nena va creixent i porten una vida divertida i meravellosa. Vuit anys més tard, la mare torna per recuperar la seva filla.
Pel·lícules
Durada: 105'
23.50
Pel·lícula: En busca de la felicidad
Chris Gardner és un venedor brillant. No obstant això, el seu sou està per sota de les seves necessitats, i amb prou feines arriba a final de mes. Quan el fan fora del pis amb el seu fill, el Chris ha d'afrontar una infinitat d'adversitats.
Pel·lícules
Durada: 115'
01.45
Pel·lícula: En clave de amor
La Maggie Case va abandonar fa dos anys la seva prometedora carrera com a cantant per ser la fotògrafa del negoci de casaments de la seva àvia. Però just quan comença a oblidar la seva vida anterior, apareix sobtadament el seu ex-xicot, el Jake.
Pel·lícules
Durada: 85'
03.10
Pel·lícula: Un romance de verano
El Richard Belmont vola a Montana amb la intenció de comprar un terreny per construir-hi un complex turístic. Tot i això, les seves intencions canvien quan en coneix la propietària, la Samantha Walker, una jove que té problemes econòmics.
Pel·lícules
Durada: 80'
04.30
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 90'