Programació La 1

Dimarts, 7 febrer de 2023
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.00
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.Inclou La hora de la actualidad.
Altres
Durada: 210'
11.30
Hablando claro
Espai que presenta l'actualitat del dia. Un ampli equip de reporters s'encarrega de prendre el pols a les notícies des dels llocs on succeeixen. A més, la crònica dels corresponsals es complementa amb reportatges, entrevistes, primícies, informes o enquestes, i també amb l'opinió dels analistes més acreditats per a cada assumpte.
Altres
Durada: 150'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
Ahora o nunca
Espai que presumeix de la riquesa d'Espanya amb l'objectiu d'animar els espectadors a gaudir-ne i a conservar-la per garantir que continuï existint per a les generacions futures. El programa fa un viatge pel patrimoni natural, cultural, gastronòmic, històric i turístic, entre molts altres, per trobar les persones que el coneixen, el cuiden i el mantenen viu a través dels seus oficis, les seves aficions o la seva forma de vida diària.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
15.50
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 25'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
La Promesa
La Leonor no és capaç de dir-li al seu pare que està enamorada del Mauro. El problema és que el lacai no sospita res i es presenta a la biblioteca amb el seu millor vestit, per la qual cosa el marquès l'esbronca. Paral·lelament, la Simona explica al Lope que els seus fills no li escriuen les cartes que rep; en realitat, ells no han fet mai res per posar-se en contacte amb ella. A canvi, el Lope se sincera: ell és la cuinera misteriosa i li encanta cuinar des de petit, però és una activitat que se li nega pel fet de ser home. Mentrestant, gràcies a la venda del fermall de les Luján, la Cruz podrà celebrar un aniversari en gran, ocultant a l'Alonso d'on han sortit els diners. El Curro, per part seva, no suporta la Jana, i així li ho fa saber a l'hivernacle. La criada no s'acovardeix i s'encara amb el senyoret, que no és capaç de controlar la seva ira i es disposa a colpejar-la.
Sèries
Durada: 55'
17.25
Poldark
El Ross comença a pensar que el miner exiliat Mark Daniel pot haver trobat un filó de coure a Wheal Grace. Mentrestant, l'Elizabeth intenta tenir content el George, ja que sap que podria causar-li la fallida en qualsevol moment, però considera que la seva proposta de passar més temps junts d'amagat del Francis comporta un preu massa alt. Finalment, el Dwight tracta de diagnosticar una epidèmia que s'ha estès entre els miners i rep l'ajuda d'un misteriós benefactor.
Sèries
Durada: 60'
18.25
El comodín de La 1
Espai en què els concursants s'enfronten a 10 preguntes, encara que compten amb l'ajuda de set comodins per intentar trobar la resposta correcta i mantenir el màxim de diners possibles. Els participants tenen set possibilitats de premi, però les opcions van minvant a mesura que utilitzen els comodins o fallen les respostes. A més, els aspirants compten amb l'ajuda d'un acompanyant que els pot fer guanyar comodins extra en una ronda ràpida de preguntes i respostes i que, puntualment, els pot ajudar a contestar una pregunta.
Altres
Durada: 60'
19.25
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants s'enfronten al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 65'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Viaje al centro de la tele
A 70 por hora
Espai que fa un viatge musical nostàlgic per les actuacions de grups i solistes que van triomfar als anys 70. El programa rememora actuacions de Cat Stevens, Aute, John Lennon, Cecilia, Joan Báez, David Bowie, Stevie Wonder, Bob Marley, Aretha Franklin, Elton John, The Knack, Status Quo, Donna Summer, ABBA i Albert Hammond, entre molts altres.
Altres
Durada: 45'
22.50
Vamos a llevarnos bien
El programa rep l'actriu i vedet Bárbara Rey i els actors Antonio de la Torre i Luis Zahera. A més, Ana Morgade entrevista l'artista Blanca Paloma, que el dissabte 4 de febrer va aconseguir el micròfon de bronze del Benidorm Fest 2023 i es va convertir en la representant d'Espanya a Eurovisió, que se celebra el proper mes de maig a Liverpool, amb la cançó titulada Eaea. (Nou en emissió.)
Altres
Durada: 100'
00.30
Pel·lícula: Noche de juegos
La nit setmanal de jocs de parelles del Max i l'Annie millora quan el carismàtic germà del Max, el Brooks, organitza una festa amb un assassinat misteriós, xulos i agents federals falsos. No obstant això, la cosa canvia amb el segrest del Brooks.
Pel·lícules
Durada: 95'
02.05
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
04.05
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 115'