Programació Antena.Nova

Dilluns, 15 agost de 2022
06.05
Crímenes imperfectos
La sèrie deixa de banda la investigació forense pròpiament dita, encara que hi recorre si cal, i se centra en l'aspecte judicial dels crims, en com els diners poden comprar la justícia i en la tasca dels mitjans de comunicació en la resolució dels casos.
Documentals
Durada: 45'
06.50
Hoy cocinas tú
Altres
Durada: 100'
08.30
Joyas TV
Espai per a la venda i promoció d'una selecció àmplia en joies.
Altres
Durada: 70'
09.40
La tienda de Galería del Coleccionista
Altres
Durada: 50'
10.30
Betty en NY
Altres
Durada: 135'
12.45
Elif
Altres
Durada: 105'
14.30
Cocina abierta con Karlos Arguiñano
Karlos Arguiñano ofereix cada dia noves receptes i trucs culinaris per preparar plats suculents. Eva Arguiñano, per la seva banda, continua encarregant-se de les postres. A més, Joseba Arguiñano, fill del Karlos, va al programa per donar idees de receptes agosarades.
Altres
Durada: 30'
15.00
Fugitiva
Altres
Durada: 110'
16.50
El triunfo del amor
Altres
Durada: 55'
17.45
El zorro, la espada y la rosa
Altres
Durada: 75'
19.00
Pasión de gavilanes
Dues dècades després que els tres germans Reyes trobessin el veritable amor al costat de les germanes Elizondo, totes dues sagues s'han unit i han format un clan molt sòlid: els Reyes-Elizondo, una de les famílies més influents de la petita localitat de San Marcos. No obstant això, l'amor de les tres parelles ha de fer front a nous reptes i obstacles arran d'un dramàtic succés: el misteriós assassinat del professor Genaro Carreño.
Sèries
Durada: 105'
20.45
Meryem
Altres
Durada: 65'
21.50
El sultán
Altres
Durada: 70'
23.00
Cine Supernova: Legado en los huesos
Ha passat un any des que l'Amaia Salazar va resoldre els crims que van terroritzar la vall del Baztán. Embarassada i decidida a deixar enrere el que ha viscut a Elizondo, la vida de la inspectora es torna a veure alterada per un succés inesperat: el suïcidi de diversos presos que deixen una única paraula escrita a la paret de les seves cel·les, Tarttalo. Els perills que l'Amaia creia haver deixat enrere tornen amb més força que mai i la inspectora ha d'enfrontar-se a aquest nou cas en una investigació vertiginosa amenaçada per la presència de la seva pròpia mare.
Pel·lícules
Durada: 135'
01.15
Cine Supernova: Las últimas 24 horas
L'Stephanie, una jove mare soltera, es compromet amb el Jameson, un vidu pare d'un nen. Tot sembla anar bé fins que, dies abans del casament, rep una amenaça anònima que l'adverteix que, en cas de no suspendre el compromís, segrestaran la seva filla de 10 anys. A més, minuts abans del casament, apareix l'antiga parella de l'Stephanie i pare de la seva filla demanant-li una segona oportunitat.
Pel·lícules
Durada: 90'
02.45
Cine Supernova: Justicia fatal
Quan la seva neboda és greument ferida durant un atracament i entra en coma, la Karen Donovan reviu la història de l'assassinat del seu germà. En aquesta ocasió decideix investigar pel seu compte i no pensa parar fins que els responsables paguin pel que han fet.
Pel·lícules
Durada: 85'
04.10
Navy, investigación criminal
Narra la investigació dels casos d'un equip d'agents especials del Servei d'Investigació Criminal de la Marina dels Estats Units.
Sèries
Durada: 80'
05.30
Minutos musicales
Música en directe interpretada per artistes de primer nivell. Un espai pensat i dissenyat per als amants de la música.
Altres
Durada: 30'