Programació TV3

Dijous, 1 desembre de 2022
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
Ariadna Oltra entrevista el conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent, per parlar, entre altres temes, de la reindustrialització de Nissan i del projecte de Chery. A continuació, conversa amb el director d'investigacions periodístiques de la fundació porCausa, José Bautista, perquè expliqui tota la informació que han recopilat sobre les morts a la tanca de Melilla el juliol passat. A més, el Dia Mundial de la Sida, el programa repassa com han evolucionat els contagis de VIH i com ha canviat la vida dels afectats.
Altres
Durada: 150'
10.30
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 200'
13.50
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Pollastre amb salsa d'escabetx i cremós de llimona
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 20'
16.00
Com si fos ahir
L'Arlet no vol fer patir més la Noe ni la Mari Carmen i, a partir d'ara, canvia d'estratègia. Més tard, proposa a la Noe que surtin a sopar juntes per demostrar-li que té una actitud més positiva amb el menjar. El Quique, per part seva, aquesta nit vol anar a un concert amb la Cèlia, però ella ha quedat amb l'Anaïs per acabar la cerca de la substituta de la Isabel. Posteriorment, l'Anaïs té un comportament inapropiat amb la Cèlia. L'Hèctor, per la seva banda, perdona el Litus per haver-lo insultat. Paral·lelament, a la botiga, l'Ivan retreu al Jordi que s'inventés una mentida per protegir el Litus. A més, l'Ivan no es pot aguantar i s'encara amb el Litus per haver insultat l'Hèctor. Finalment, el Jordi enveja el bon rotllo que té la Flàvia amb la seva exparella.
Sèries
Durada: 40'
16.40
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 215'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Entrevista cap de l'oposició
La periodista i directora d'El matí de Catalunya Ràdio, Laura Rosel, entrevista, en directe des del Parlament de Catalunya, Salvador Illa, líder de l'oposició i primer secretari del Partit dels Socialistes de Catalunya.
Altres
Durada: 60'
23.05
Polònia
L'anunci del Ministeri d'Igualtat en què s'acusava Pablo Motos de masclista ha ofès el presentador. Santiago Abascal, Ortega Smith i Bertín Osborne surten per defensar-lo i creen la boy band Carcastreet Boys, la versió masclista dels Backstreet Boys. Paral·lelament, el 2017, un partit conegut com a Ciutadans va guanyar les eleccions catalanes. Però al cap de poc temps, va desaparèixer sense deixar rastre. Carles Porta inicia una investigació per saber què ha passat amb el partit taronja. A més, diversos membres del Govern s'han situat a les sortides del Congrés dels Diputats amb l'esperança de rebre partides pressupostàries per ajudar la desafavorida economia catalana.
Altres
Durada: 40'
23.45
Zona Franca
Una cita de dilluns a dijous, amb la sàtira, la comèdia i l'espectacle de la mà de les cares més suggerents i originals del món de l'humor de Catalunya. El programa inclou monòlegs, entrevistes, múltiples col·laboradors, una banda de música i esquetxos en directe.
Altres
Durada: 60'
00.45
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 120'
02.45
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
04.00
Rumba a l'estudi
Rumba Gitana. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Jordi Molina. Espai musical.
Altres
Durada: 60'