Programació TV3

Diumenge, 25 setembre de 2022
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 265'
10.25
Néixer de nou
En aquest programa es pretén explicar què són, què pretenen i què fan els protestants catalans, amb la voluntat de sortir del silenci en què durant molts anys han hagut de viure.
Altres
Durada: 25'
10.50
Signes dels temps
Josep Riera: casa meva és casa vostra
El programa visita Torroella de Montgrí per conèixer Josep Riera, un home que ha fet de casa seva una llar per als qui no en tenen.
Altres
Durada: 20'
11.10
Diumenge, concert
Recital de Sarah Connolly, mezzosoprano, i Julius Drake, piano
Espai que emet el recital de la mezzosoprano Sarah Connolly, acompanyada pel pianista Julius Drake, enregistrat el 14 de novembre de 2021 al Recinte Modernista de Sant Pau. El programa, que gira al voltant d'Alma Mahler i dels compositors contemporanis de la Viena del moment, posa en context les composicions d'aquesta artista, que sovint ha quedat amagada sota l'ombra del seu primer marit.
Altres
Durada: 60'
12.10
Persona infiltrada
Xavier Graset-Família Marcote Vilte
El programa visita Terrassa per jugar amb una família catalanoargentina amb molta personalitat. A més, es rep un convidat polifacètic: el periodista Xavier Graset. El resultat és un lliurament molt variat amb molta gastronomia argentina, una mica de rock dur i periodisme d'investigació a peu de carrer.
Altres
Durada: 55'
13.05
Polònia
El PSC es prepara per a la festa de la rosa i Salvador Illa es converteix en Alizzz per protagonitzar el musical Què passa, nens?. Mentrestant, Pere Aragonès i Jordi Turull es reuneixen per intentar recuperar la unitat abans de trencar el Govern. Més tard, es coneix la història d'Alberto Casero, el diputat del PP que s'ha fet famós per haver-se equivocat dues vegades durant les votacions al Congrés. Posteriorment, després de la iniciativa de Yolanda Díaz de crear un cistell de la compra anticrisi, Santiago Abascal i Ortega Smith proposen el seu cistell de productes essencials, que no pot faltar a casa de cap bon espanyol. Finalment, el programa té accés als càstings dels personatges descartats del nou Super3 amb Ricard Ustrell, Carles Porta, Lildami i Inés Arrimadas.
Altres
Durada: 40'
13.45
Alguna pregunta més?
Isma Juárez es converteix en un xef d'estrella Michelin a la gala The Best Chef Awards 2022. Més tard, Nerea Sanfe aprèn a ballar sardanes. Posteriorment, les drag queens més famoses, Sharonne i Estrella Xtravaganza, fan brillar el programa amb el seu glamur. A més, l'espai compta amb David Bisbal fent una oda al servei de Rodalies amb la cançó Rodalies, Rodalies. Finalment, Carles Porta investiga la mort de Krilin a Crims.
Altres
Durada: 45'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: Quan menys t'ho esperes
El Harry Sanborn és un solter recalcitrant que només surt amb dones molt més joves que ell. El Harry i la Marin, la seva última conquesta, han planejat un cap de setmana romàntic a la casa de la platja de la mare d'ella. Quan el Harry pateix un infart, la mare de la Marin, l'Erica Barry, una famosa escriptora divorciada, accepta a contracor de cuidar-lo fins que es recuperi. El Harry, sorprès, s'adona que se sent atret per ella. Un cop recuperat, torna a casa i als seus vells hàbits. No obstant això, la relació amb l'Erica ha alterat la seva vida i els seus sentiments.
Pel·lícules
Durada: 135'
17.55
Tarda de cine: Ara em veus
Els Quatre Genets són un grup famós format pels millors il·lusionistes del món. Durant les seves actuacions, duen a terme una sèrie d'atracaments arriscats contra homes de negocis corruptes, i posteriorment fan ploure els diners robats sobre el públic davant dels ulls atònits d'un equip d'elit de l'FBI que els segueix la pista.
Pel·lícules
Durada: 120'
19.55
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 65'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Hotel Voramar
Emissió dels capítols 2.11 i 2.12.
Sèries
Durada: 105'
23.50
Hudson i Rex
S'ha intuït un crim
Emissió dels capítols La síndrome de l'impostor i S'ha intuït un crim.
Sèries
Durada: 90'
01.20
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 160'
04.00
Rumba a l'estudi
Arrels de Gràcia. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Marc Santo Quartet. Espai musical.
Altres
Durada: 60'