Franja La 2

Dimecres, 30 novembre de 2022
06.30
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 30'
07.00
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 5'
07.05
Flash moda
Flash moda porta el glamur del món de les passarel·les als caps de setmana. En aquest programa s'expliquen les tendències, les claus de la temporada, i s'obre la porta dels tallers de dissenyadors consagrats i dels joves valors.
Altres
Durada: 25'
07.30
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 25'
07.55
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 10'
08.05
Encuentros con los osos grizzly con Chris Morgan
El desafío del hambre
La costa de Katmai, a Alaska, és el lloc perfecte perquè el biòleg i conservacionista d'ossos Chris Morgan experimenti de prop el comportament dels ossos grizzly.
Documentals
Durada: 50'
08.55
¡Qué animal!
Camuflados
Capítol dedicat a les estratègies que practiquen algunes espècies per passar desapercebudes, menjar i no ser menjades. Així mateix, mostra exemplars que tenen la facultat d'amagar-se utilitzant l'entorn, o bé mimetitzar-se per aparentar ser una altra cosa i transformar-se en una fulla, una branca o fins i tot un animal proper.
Documentals
Durada: 35'
09.30
Aquí hay trabajo
Programa divulgatiu que analitza temes relacionats amb el món laboral i empresarial.
Altres
Durada: 25'
09.55
La aventura del saber
Espai educatiu destinat a la formació i la divulgació mitjançant entrevistes i sèries documentals.
Altres
Durada: 55'
10.50
Documenta2
Inclou Mi odisea griega: Spetses/Hydra: A Spetses, el Peter s'uneix a la cita anual de la regata de velers establerta per honorar els constructors de vaixells de l'illa i la gent de mar que van lluitar en la Guerra d'Independència grega de 1821.
Documentals
Durada: 45'
11.35
Entre mundos
Los guardianes de la tradición
La comunitat Tarahumara a Mèxic, la Yap a Micronèsia, la Suri a Etiòpia, la Inuit a Groenlàndia, la Yanomami al Brasil i la Wodaabe a Níger proven de protegir les seves terres i mantenir vives les seves cultures davant l'amenaça d'Occident i la globalització.
Documentals
Durada: 55'
12.30
Mañanas de cine: Los implacables
Dos germans texans, sense feina des de la Guerra Civil, roben a un home ric, però finalment són persuadits per la seva víctima perquè li tornin els diners i s'uneixin a ell per conduir un grup de bestiar.
Pel·lícules
Durada: 115'
14.25
Las recetas de Julie
Cocina saboyarda con Jean Sulpice
La Julie viatja a Annecy per conèixer el Jean Sulpice, xef de Savoia.
Altres
Durada: 50'
15.15
Rick Steves por Europa
Escapadas desde París
En aquest capítol, el Rick se submergeix en el món del luxe de la noblesa que va caracteritzar gran part de la història francesa, i admira el majestuós palau del monarca, amb les seves fonts, dignes d'un rei, i altres luxosos paratges.
Documentals
Durada: 30'
15.45
Saber y ganar
Concurs diari en què els dos participants han de demostrar els seus coneixements i la seva agilitat mental a l'hora de contestar un autèntic bombardeig de preguntes.
Altres
Durada: 45'
16.30
Grandes documentales
Inclou Amur, el Amazonas de Asia: Los manantiales secretos i China: antiguo reino animal: Centro: el equilibrio: Capítol que recorre la regió central muntanyenca de la Xina. Durant 2 milions d'anys, aquestes valls amagades han estat la llar d'un dels animals més emblemàtics del món, el panda gegant.
Documentals
Durada: 100'
18.10
Documenta2
Inclou Mi odisea griega: Cítera/Anticitera: El Peter continua explorant l'illa dels seus avantpassats i visita un monestir que guarda la icona de la verge que veneren pels seus miracles. A més, mostra el primer ordinador analògic procedent d'un naufragi a l'illa d'Anticitera, i després navega per la mar Jònica fins a Zacint.
Documentals
Durada: 40'
18.50
El espectáculo de la Tierra
El planeta en colores
Més de mil satèl·lits orbiten el planeta, i alguns es fan servir per captar imatges des d'una perspectiva mai vista fins ara.
Documentals
Durada: 55'
19.45
Caminos de la música
Granada. El embrujo. El bailaor Iván Vargas fa de guia per Granada. Així mateix, a l'Alhambra, el programa conversa amb Lucas Macías, director d'orquestra. A més, amb el compositor granadí José García Román es parla de Lorca i Falla.
Altres
Durada: 25'
20.10
Culturas 2
Espai que explica l'agenda cultural i l'enfoca com una manera de conèixer, entendre i emocionar-se amb el món. El programa engloba tot l'art de crear i conèixer mentre presta una atenció especial en la ciència, les tendències, tant locals com universals, i les novetats, tant de les ciutats com dels pobles. A més, s'hi inclouen entrevistes, debats, cròniques, recomanacions, clubs de lectura i cultura digital.
Altres
Durada: 30'
20.40
Rick Steves por Europa
Italia: Verona, Padua y Ravena
L'autoritat de viatges nord-americà Rick Steves guia els espectadors a través de les seves ciutats europees favorites.
Documentals
Durada: 25'
21.05
Fabergé, los objetos de deseo
Rússia, mitjan segle XIX. La dinastia Romanov escull Carl Fabergé com a joier predilecte i el tsar li encarrega un Ou de Pasqua cada any com a regal a la tsarina. No obstant això, els exuberants ous marquen una bretxa entre rics i pobres, i són tresors que susciten cobdícia i desig.
Documentals
Durada: 55'
22.00
Documaster
Inclou Apocalipsis: la guerra de los mundos 1945-1991: La Gran Ruptura (1945 -1946), Apocalipsis: la guerra de los mundos 1945-1991: La escalada del miedo (1947-1950), Apocalipsis: la guerra de los mundos 1945-1991: El mundo tiembla (1950-1952), Apocalipsis: la guerra de los mundos 1945-1991: La conquista (1953-1955), Apocalipsis: la guerra de los mundos 1945-1991: El muro (1956-1962) i Apocalipsis: la guerra de los mundos 1945-1991: El abismo (1963-1991): Després de l'assassinat del president Kennedy, el seu successor, Johnson, enfonsa el seu país encara més en el caos de la guerra del Vietnam. Durant un període de 10 anys, tres milions d'estatunidencs descobreixen l'infern.
Documentals
Durada: 310'
03.10
Turismo rural en el mundo
Badajoz
El programa emprèn un viatge al sud d'Extremadura per la província de Badajoz. En aquesta cruïlla de camins, surt des de la històrica ciutat de Zafra per descobrir la regió natural de Los Lagos.
Documentals
Durada: 35'
03.45
Little Black Dress
El little black dress o vestit negre va ser una creació de Chanel, que es va convertir de seguida en l'uniforme de tota dona de bon gust, tal com a la dissenyadora li agradava definir-lo.
Documentals
Durada: 55'
04.40
El espectáculo de la Tierra
El planeta dibujado
Mentre l'interior d'Austràlia s'ha cobert de taques pàl·lides, obra de uombats, a la selva verda tropical del Congo una reunió d'elefants increïble ha creat una clariana.
Documentals
Durada: 50'
05.30
La aventura del saber
Espai educatiu destinat a la formació i la divulgació mitjançant entrevistes i sèries documentals.
Altres
Durada: 60'