Franja La 1

Dilluns, 30 gener de 2023
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.00
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.Inclou La hora de la actualidad.
Altres
Durada: 210'
11.30
Hablando claro
Espai que presenta l'actualitat del dia. Un ampli equip de reporters s'encarrega de prendre el pols a les notícies des dels llocs on succeeixen. A més, la crònica dels corresponsals es complementa amb reportatges, entrevistes, primícies, informes o enquestes, i també amb l'opinió dels analistes més acreditats per a cada assumpte.
Altres
Durada: 150'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
Ahora o nunca
Espai que presumeix de la riquesa d'Espanya amb l'objectiu d'animar els espectadors a gaudir-ne i a conservar-la per garantir que continuï existint per a les generacions futures. El programa fa un viatge pel patrimoni natural, cultural, gastronòmic, històric i turístic, entre molts altres, per trobar les persones que el coneixen, el cuiden i el mantenen viu a través dels seus oficis, les seves aficions o la seva forma de vida diària.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
15.50
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 25'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
La Promesa
L'Alonso explica a la Cruz la proposta del duc de los Infantes: per accedir al dot, el Manuel ha de casar-se amb la Jimena. Però ell té altres plans: després de passar la nit posant l'avió a punt, s'enlaira a primera hora cap a la Copa dels Pedroches. Així mateix, no és conscient de la inquietud general que la seva absència genera a La Promesa, ja que tothom es preocupa, fins i tot la Jana, que no entén el motiu del seu retard i tem que sigui a causa de la tempesta. Paral·lelament, la María Fernández intenta indagar sobre l'arribada del Curro, i la reacció del Rómulo li fa pensar que el majordom sap alguna cosa de la infantesa del noi. Mentrestant, després de saber que el Mauro sent alguna cosa per la Leonor, la Teresa decideix anar a parlar amb ella i aclarir-li que no s'hi ficarà pel mig. Més tard, encara que intenta mantenir-se serena, s'esfondra davant la Simona i la Candela.
Sèries
Durada: 55'
17.25
Poldark
Tot i que la cooperativa del Ross té cert èxit, hi ha alguna dificultats. Una epidèmia de febre tifoide afecta la presó Bodmin i mata el Jim Carter quan el Ross i el Dwight estaven a punt de rescatar-lo. El Dwight també és cridat a visitar la Karen, que està ferida, però que flirteja sense pudor amb el jove metge, i la Demelza se n'adona.
Sèries
Durada: 60'
18.25
El comodín de La 1
Espai en què els concursants s'enfronten a 10 preguntes, encara que compten amb l'ajuda de set comodins per intentar trobar la resposta correcta i mantenir el màxim de diners possibles. Els participants tenen set possibilitats de premi, però les opcions van minvant a mesura que utilitzen els comodins o fallen les respostes. A més, els aspirants compten amb l'ajuda d'un acompanyant que els pot fer guanyar comodins extra en una ronda ràpida de preguntes i respostes i que, puntualment, els pot ajudar a contestar una pregunta.
Altres
Durada: 60'
19.25
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants s'enfronten al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 65'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Viaje al centro de la tele exprés
Locos por Eurovisión, grandes éxitos
Espacio que realiza un divertido viaje por el camino que han hecho algunos intérpretes hasta llegar a Eurovisión. El programa rememora los concursos que han ganado para conseguir la ansiada plaza, los preparativos, la promoción y la hora de la verdad.
Altres
Durada: 30'
22.35
Pel·lícula: 2 Guns
Durant 12 mesos, el Robert Bobby, un agent antidroga estatunidenc, la DEA, i l'oficial d'Intel·ligència de la Marina dels Estats Units Michael Stig Stigman es converteixen a contracor en companys inseparables. Són agents infiltrats en una banda de narcotraficants, i tots dos desconfien l'un de l'altre tant com dels delinqüents que intenten detenir. S'infiltren en un càrtel mexicà per recuperar uns quants milions de dòlars, però quan l'operació surt malament, els superiors respectius del Bobby i l'Stig els donen l'esquena i neguen responsabilitats. Ara, tots els que els envolten els volen morts o empresonats.
Pel·lícules
Durada: 100'
00.15
Pel·lícula: El fuera de la ley
En els últims dies de la Guerra de Secessió, un grup d'unionistes, liderats pel sàdic capità Terrill, assassina la família d'un granger anomenat Joseph Wales. Mogut per l'odi i el desig de venjança, el Wales s'uneix al grup de rebels.
Pel·lícules
Durada: 135'
02.30
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
04.30
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 90'