Franja La 1

Dilluns, 15 agost de 2022
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 265'
10.25
Comando al sol
Inclou El sueño del verano
Altres
Durada: 60'
11.25
Cine para todos: Cocodrilo Dundee II
Mick Dundee, un caçador de cocodrils australià, veu com la seva dona, la periodista que el va descobrir, és assetjada per uns gàngsters novaiorquesos. Per protegir-la, el Mick decideix viatjar amb ella a Austràlia, fins on els segueixen els criminals.
Pel·lícules
Durada: 105'
13.10
Viaje al centro de la tele
Programa que mostra alguns dels grans moments de la història de la televisió amb una mirada humorística i irònica.
Altres
Durada: 110'
13.10
Tocata, éxitos nacionales
Un viatge musical pels grups i solistes nacionals que van actuar al programa musical Tocata, com La Unión, Hombres G, Los Secretos o Alaska y Dinarama.
Altres
Durada: 110'
13.10
Mamma Mía
Un viatge divertit, melòdic i embriagador per la música italiana que ha triomfat a Espanya, amb temes inoblidables d'Eros Ramazotti, Luciano Pavarotti, Laura Pausini, Franco Batiatto i Adamo, entre molts altres.
Altres
Durada: 110'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: Los padres de ella
El Greg ha d'assistir al casament de la germana de la Pam, la seva xicota. Llavors aprofita l'ocasió per demanar-li matrimoni i mostrar als sogres que té bones intencions. Però el seu sogre, exagent de la CIA, no li ho posa gens fàcil.
Pel·lícules
Durada: 100'
17.40
Sesión de tarde: Orgullo y prejuicio
A l'Anglaterra de finals del segle XVIII, el matrimoni Bennet viu amb les cinc filles en una situació una mica precària. Per això, quan alguns soldats van a descansar a la seva ciutat, així com dos solters cobejats i ben posicionats que van a passar-hi les vacances, no dubten a promocionar les seves filles grans per aconseguir casar-les amb algun d'ells.
Pel·lícules
Durada: 120'
19.40
Sesión de tarde: Un pez llamado amor
Quan el jove turc Mehmet s'enamora de la madura alemanya Vicky, no sap com de complicades seran les coses molt aviat. Encara que la seva família viu a Alemanya des de fa anys i és tolerant, la seva relació no és ben vista per la mare, la Fatma.
Pel·lícules
Durada: 80'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
21.50
Mapi
En aquest lliurament hi participen la presentadora de televisió Berta Collado, el cantant Xuxo Jones i l'actor Javier Losan.
Altres
Durada: 35'
22.25
La noche de los cazadores
Espai de preguntes i respostes en què diversos concursants anònims s'enfronten, de manera individual, a les cares més icòniques que han participat als millors concursos de televisió d'Espanya. A la ronda inicial, els participants han de sumar la màxima quantitat de diners al seu pot personal i respondre correctament preguntes que tenen múltiples opcions de resposta. A la ronda final, el concursant decideix quants caçadors desafiarà alhora. Com més en triï, més gran és el premi econòmic al qual pot optar, però, al mateix temps, més gran és la dificultat.
Altres
Durada: 100'
00.05
Pel·lícula: Asalto al tren del dinero
Dos policies de seguretat del metro de Nova York, cansats de la feina rutinària i mal retribuïda, decideixen fer realitat el seu somni: assaltar el que ells mateixos controlen, el tren encarregat de recollir tots els diners del suburbà novaiorquès.
Pel·lícules
Durada: 100'
01.45
Pel·lícula: Transformacion navideña
Per aconseguir una bona promoció, la Hayley, una executiva de publicitat que s'especialitza en xarxes socials, haurà d'atreure l'atenció cap a una botiga de joguines tradicionals de Nadal, que acaba d'obrir-se un compte.
Pel·lícules
Durada: 80'
03.05
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 175'