Franja 33

Dilluns, 4 juliol de 2022
06.00
Els bons ossos bruns
Un panda? El Bruc i el Barzer viuen en el seu bosc fantàstic, estimen a tots els arbres i no deixaran que el llenyataire avariciós Vick en talli ni un. Amb els seus amics, l'esquirol, la mussol, la marmota i els dos micos, s'ocupen que el Vick no se surti amb la seva.
Infantils
Durada: 13'
06.13
Els bons ossos bruns
La tanca electrificada. El Bruc i el Barzer viuen en el seu bosc fantàstic, estimen a tots els arbres i no deixaran que el llenyataire avariciós Vick en talli ni un. Amb els seus amics, l'esquirol, la mussol, la marmota i els dos micos, s'ocupen que el Vick no se surti amb la seva.
Infantils
Durada: 11'
06.24
La bruixa avorrida
La Bruixa Avorrida i el geni. Amb una escombra amb motor a propulsió i tota mena d'equipaments moderns, la bruixa avorrida fa servir els seus poders màgics per convertir qualsevol fet de la vida en una experiència inoblidable. Ben al contrari de les altres bruixes, és una mica despistada i sovint no té èxit en els seus trucs.
Infantils
Durada: 6'
06.30
La bruixa avorrida
La Bruixa Avorrida i els gorrers. Amb una escombra amb motor a propulsió i tota mena d'equipaments moderns, la bruixa avorrida fa servir els seus poders màgics per convertir qualsevol fet de la vida en una experiència inoblidable. Ben al contrari de les altres bruixes, és una mica despistada i sovint no té èxit en els seus trucs.
Infantils
Durada: 7'
06.37
Els mixets
Vídeos casolans antics. S'expliquen històries de la vida de tres gatets: el Flam, el Tortell i la petita Dolça, que són fills d'un treballador d'una fàbrica de pastissos i llaminadures. Els tres germans no s'estan mai quiets i troben sempre la manera de resoldre les situacions en què es troben.
Infantils
Durada: 5'
06.42
Els mixets
L'oncle Padepessic. S'expliquen històries de la vida de tres gatets: el Flam, el Tortell i la petita Dolça, que són fills d'un treballador d'una fàbrica de pastissos i llaminadures. Els tres germans no s'estan mai quiets i troben sempre la manera de resoldre les situacions en què es troben.
Infantils
Durada: 5'
06.47
Els mixets
Inventem aventures. S'expliquen històries de la vida de tres gatets: el Flam, el Tortell i la petita Dolça, que són fills d'un treballador d'una fàbrica de pastissos i llaminadures. Els tres germans no s'estan mai quiets i troben sempre la manera de resoldre les situacions en què es troben.
Infantils
Durada: 5'
06.52
Els mixets
El dia de les eleccions. S'expliquen històries de la vida de tres gatets: el Flam, el Tortell i la petita Dolça, que són fills d'un treballador d'una fàbrica de pastissos i llaminadures. Els tres germans no s'estan mai quiets i troben sempre la manera de resoldre les situacions en què es troben.
Infantils
Durada: 5'
06.57
Leo, el guardabosc
El varà cabaragoia. El Leo i la Katie són dos germanets aprenents de guardabosc. Viuen en plena natura amb el seu gosset Heroi i, molt sovint, troben animals perduts al jardí. Quan això passa, busquen informació sobre l'animal i viatgen fins al seu lloc d'origen per alliberar-lo.
Infantils
Durada: 11'
07.08
Leo, el guardabosc
La cobra escopidora de Sumatra. El Leo i la Katie són dos germanets aprenents de guardabosc. Viuen en plena natura amb el seu gosset Heroi i, molt sovint, troben animals perduts al jardí. Quan això passa, busquen informació sobre l'animal i viatgen fins al seu lloc d'origen per alliberar-lo.
Infantils
Durada: 12'
07.20
Els o-o-ossets
El porcupòtam. El Bucky és un os bru molt enèrgic a qui li encanta tot allò que estigui relacionat amb la tecnologia. Mentrestant, el seu millor amic, el Bjorn, és un os polar molt tranquil i un gran defensor de tot allò natural. Tot i les seves diferències, són amics inseparables, sempre s'ajuden en tot i juguen molt amb l'encantadora Franny, una guineu del bosc.
Infantils
Durada: 5'
07.25
Els o-o-ossets
Les ulleres de color de rosa. El Bucky és un os bru molt enèrgic a qui li encanta tot allò que estigui relacionat amb la tecnologia. Mentrestant, el seu millor amic, el Bjorn, és un os polar molt tranquil i un gran defensor de tot allò natural. Tot i les seves diferències, són amics inseparables, sempre s'ajuden en tot i juguen molt amb l'encantadora Franny, una guineu del bosc.
Infantils
Durada: 6'
07.31
Els o-o-ossets
Ja soc gran! El Bucky és un os bru molt enèrgic a qui li encanta tot allò que estigui relacionat amb la tecnologia. Mentrestant, el seu millor amic, el Bjorn, és un os polar molt tranquil i un gran defensor de tot allò natural. Tot i les seves diferències, són amics inseparables, sempre s'ajuden en tot i juguen molt amb l'encantadora Franny, una guineu del bosc.
Infantils
Durada: 5'
07.36
L'abella Maia
La Maia, comandant en cap. La Maia és una abella diferent de totes les altres. La curiositat, l'inconformisme i les ganes de viure aventures l'han portat, en contra de totes les normes, a fer vida amb tots els animals del prat. I és que el món és massa gran i meravellós per quedar-se tancada dins d'un rusc.
Infantils
Durada: 12'
07.48
L'abella Maia
El pol·len de tots els gustos. La Maia és una abella diferent de totes les altres. La curiositat, l'inconformisme i les ganes de viure aventures l'han portat, en contra de totes les normes, a fer vida amb tots els animals del prat. I és que el món és massa gran i meravellós per quedar-se tancada dins d'un rusc.
Infantils
Durada: 12'
08.00
Wow! English Method
Kindergarten Yellow-The Wheels on the Bus (bonus). Programa per aprendre anglès a través de vídeos educatius protagonitzats per l'Steve i la Maggie. Inclou històries i cançons que ajuden els nens i nenes a escoltar, reaccionar i parlar anglès mentre es diverteixen.
Infantils
Durada: 1'
08.01
Wow! English Method
Kindergarten Blue-What's in my tummy! Part 2 (song). Programa per aprendre anglès a través de vídeos educatius protagonitzats per l'Steve i la Maggie. Inclou històries i cançons que ajuden els nens i nenes a escoltar, reaccionar i parlar anglès mentre es diverteixen.
Infantils
Durada: 3'
08.04
Wow! English Method
Kindergarten Red-In my House Part 2 (song). Programa per aprendre anglès a través de vídeos educatius protagonitzats per l'Steve i la Maggie. Inclou històries i cançons que ajuden els nens i nenes a escoltar, reaccionar i parlar anglès mentre es diverteixen.
Infantils
Durada: 2'
08.06
Wow! English Method
Early Primary Green-Twinkle, Twinkle Little Star-At Christmas (bonus). Programa per aprendre anglès a través de vídeos educatius protagonitzats per l'Steve i la Maggie. Inclou històries i cançons que ajuden els nens i nenes a escoltar, reaccionar i parlar anglès mentre es diverteixen.
Infantils
Durada: 5'
08.11
Wow! English Method
Early Primary Orange-Agatha's New House Part 1 (song). Programa per aprendre anglès a través de vídeos educatius protagonitzats per l'Steve i la Maggie. Inclou històries i cançons que ajuden els nens i nenes a escoltar, reaccionar i parlar anglès mentre es diverteixen.
Infantils
Durada: 3'
08.14
Wow! English Method
Primary Silver-Jingle Bells-Steve and Maggie's Christmas (bonus). Programa per aprendre anglès a través de vídeos educatius protagonitzats per l'Steve i la Maggie. Inclou històries i cançons que ajuden els nens i nenes a escoltar, reaccionar i parlar anglès mentre es diverteixen.
Infantils
Durada: 5'
08.19
Noddy, un detectiu al País de les Joguines
El cas dels enciams roses. El Noddy i els seus amics fan de detectius i resolen els misteris de Toyland.
Infantils
Durada: 11'
08.30
Elements MIC
El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 10'
08.40
Masha i l'os
Dues és massa. La Masha és una nena inquieta que explora el món. L'Os és un animal amb un gran cor que es converteix en el seu accidental company d'aventures.
Infantils
Durada: 6'
08.46
Masha i l'os
Bon viatge. La Masha és una nena inquieta que explora el món. L'Os és un animal amb un gran cor que es converteix en el seu accidental company d'aventures.
Infantils
Durada: 7'
08.53
Masha i l'os
Canvi de papers. La Masha és una nena inquieta que explora el món. L'Os és un animal amb un gran cor que es converteix en el seu accidental company d'aventures.
Infantils
Durada: 7'
09.00
Pirata i Capitano
Una ploma al vent. A bord de la Calavera Rosa, la Pirata i la seva fidel tripulació naveguen pel Gran Oceà buscant tresors al fons del mar.
Infantils
Durada: 11'
09.11
Pirata i Capitano
Un perfum monstruós. A bord de la Calavera Rosa, la Pirata i la seva fidel tripulació naveguen pel Gran Oceà buscant tresors al fons del mar.
Infantils
Durada: 11'
09.22
Els meus veïns pirates
Pirates sense sostre. La vida massa tranquil·la a Villasosa de la Ribera de cop i volta es posa de potes enlaire amb l'arribada dels Jolley-Rogers, una família de pirates. Per a la Matilda, l'arribada d'aquests nous veïns és un somni fet realitat: amb el Jim Lad a prop, el fill dels Jolley-Rogers, no hi ha possibilitat d'avorrir-se.
Infantils
Durada: 11'
09.33
Els meus veïns pirates
Atenció: Pirata malalt. La vida massa tranquil·la a Villasosa de la Ribera de cop i volta es posa de potes enlaire amb l'arribada dels Jolley-Rogers, una família de pirates. Per a la Matilda, l'arribada d'aquests nous veïns és un somni fet realitat: amb el Jim Lad a prop, el fill dels Jolley-Rogers, no hi ha possibilitat d'avorrir-se.
Infantils
Durada: 12'
09.45
Les noves aventures de Peter Pan
Ho diu el llibre. Cada dia, quan es fa fosc, el Peter Pan i la Campaneta es presenten sense falta a casa dels Darling per emporar-se la Wendy, el John i el Michael al País de Mai Més, el paradís dels somnis, allà on les aventures més esbojarrades sempre es fan realitat.
Infantils
Durada: 22'
10.07
Pfffirates
Hi ha una fuita! A l'illa de Calipso, la capitana Lamar ha muntat un campament per a aprenents de pfffirata juntament amb el senyor Duncan i el seu lloro. Els nois i les noies que hi van s'han dividit en tres equips que han de fer exercicis i proves per aprendre a treballar en equip, vèncer la por i arribar a ser la pròxima generació de pfffirates.
Infantils
Durada: 11'
10.18
Pfffirates
El crani estrafolari. A l'illa de Calipso, la capitana Lamar ha muntat un campament per a aprenents de pfffirata juntament amb el senyor Duncan i el seu lloro. Els nois i les noies que hi van s'han dividit en tres equips que han de fer exercicis i proves per aprendre a treballar en equip, vèncer la por i arribar a ser la pròxima generació de pfffirates.
Infantils
Durada: 12'
10.30
Els Mosquerrates
Heu vist aquest hàmster? Els rosegadors instal·lats al barri del port viuen bé, però també han d'esquivar perills constantment. Per sort, poden comptar amb els Mosquerrates, quatre valents que ajuden qualsevol rosegador que ho necessiti sense dubtar-ho ni un segon.
Infantils
Durada: 11'
10.41
Els Mosquerrates
La rateta ballarina. Els rosegadors instal·lats al barri del port viuen bé, però també han d'esquivar perills constantment. Per sort, poden comptar amb els Mosquerrates, quatre valents que ajuden qualsevol rosegador que ho necessiti sense dubtar-ho ni un segon.
Infantils
Durada: 12'
10.53
GhostForce
Vocaos. Tres estudiants de secundària són uns superherois que lluiten secretament contra els fantasmes que assetgen la ciutat.
Infantils
Durada: 11'
11.04
GhostForce
Edàtor. Tres estudiants de secundària són uns superherois que lluiten secretament contra els fantasmes que assetgen la ciutat.
Infantils
Durada: 14'
11.18
Els pingüins de Madagascar
La cursa de bòlids/Cremor d'estòmac. Serie que explica la història d'un grup de quatre pingüins que porten la veu cantant en el seu hàbitat del zoo de Central Park.
Infantils
Durada: 24'
11.42
Els germans Kratt
Octopus Kratticus. Versió animada de les experiències dels germans Chris i Martin Kratt, dos germans zoòlegs, aventurers i creadors de diverses sèries d'èxit sobre la vida dels animals salvatges. Ara, transformats en dibuixos animats, també mostren les conductes dels animals que viuen en llibertat, en un entorn salvatge.
Infantils
Durada: 22'
12.04
Els germans Kratt
Caminem per sobre l'aigua. Versió animada de les experiències dels germans Chris i Martin Kratt, dos germans zoòlegs, aventurers i creadors de diverses sèries d'èxit sobre la vida dels animals salvatges. Ara, transformats en dibuixos animats, també mostren les conductes dels animals que viuen en llibertat, en un entorn salvatge.
Infantils
Durada: 24'
12.28
Yakari
El Yakari i els castors. El Yakari és un petit sioux que es comunica amb tots els animals. Aquest do molt especial li va ser transmès pel seu animal totem, Gran Águila.
Infantils
Durada: 12'
12.40
Yakari
El Yakari i l'ós bru. El Yakari és un petit sioux que es comunica amb tots els animals. Aquest do molt especial li va ser transmès pel seu animal totem, Gran Águila.
Infantils
Durada: 12'
12.52
Zoom, el dofí blanc
El xou dels Wild Coconuts. El Zoom és un dofí blanc que viu a l'illa de Maotou, prop de Tahití, amb els amics, el Yann, la seva germana Marina i el Patrick, l'oncle de tots dos. Cada dia viuen aventures relacionades amb el mar i amb la flora i la fauna de l'entorn.
Infantils
Durada: 12'
13.04
Zoom, el dofí blanc
El mar vermell. El Zoom és un dofí blanc que viu a l'illa de Maotou, prop de Tahití, amb els amics, el Yann, la seva germana Marina i el Patrick, l'oncle de tots dos. Cada dia viuen aventures relacionades amb el mar i amb la flora i la fauna de l'entorn.
Infantils
Durada: 12'
13.16
Robin Hood, el trapella de Sherwood
La festa del príncep. El Robin és un heroi de 10 anys que viu al costat dels seus amics més aventures que la majoria dels adults, sense perdre cap oportunitat de passar-s'ho bé.
Infantils
Durada: 12'
13.28
Robin Hood, el trapella de Sherwood
La carta. El Robin és un heroi de 10 anys que viu al costat dels seus amics més aventures que la majoria dels adults, sense perdre cap oportunitat de passar-s'ho bé.
Infantils
Durada: 12'
13.40
Kung Fu Panda: Llegendes increïbles
Kung fu Kid. Aquesta entrega continua les aventures del panda Po, el protagonista de la saga de pel·lícules Kung Fu Panda. El Po és un simpàtic panda que l'han nomenat Guerrer del Drac. A més, té el càrrec de Guardià de la Vall de la Pau. Al costat dels Cinc Furiosos, i amb l'ajuda del mestre Shifu, el Po ha de protegir la Vall de dolents com els cocodrils bandits i el Taotie.
Infantils
Durada: 22'
14.02
Kung Fu Panda: Llegendes increïbles
Les dames de l'Ombra. Aquesta entrega continua les aventures del panda Po, el protagonista de la saga de pel·lícules Kung Fu Panda. El Po és un simpàtic panda que l'han nomenat Guerrer del Drac. A més, té el càrrec de Guardià de la Vall de la Pau. Al costat dels Cinc Furiosos, i amb l'ajuda del mestre Shifu, el Po ha de protegir la Vall de dolents com els cocodrils bandits i el Taotie.
Infantils
Durada: 22'
14.24
Un dramarama total
Una bomba de dolenteria. Aquesta sèrie presenta els mateixos protagonistes de sempre en la seva etapa a la guarderia, amb 4 anys. Malgrat que semblin una versió en miniatura dels personatges que tothom ja coneix, la seva personalitat no se'n ressent en absolut. Cadascuna amb el seu caràcter inconfusible, aquestes criatures passen el dia juntes i inevitablement tenen les seves diferències. No desaprofiten cap oportunitat per fer-ne de les seves, sempre sota la mirada del sofert i entranyable Xef, que amb prou feines les pot controlar.
Infantils
Durada: 10'
14.34
Un dramarama total
La nit dels porcs vivents. Aquesta sèrie presenta els mateixos protagonistes de sempre en la seva etapa a la guarderia, amb 4 anys. Malgrat que semblin una versió en miniatura dels personatges que tothom ja coneix, la seva personalitat no se'n ressent en absolut. Cadascuna amb el seu caràcter inconfusible, aquestes criatures passen el dia juntes i inevitablement tenen les seves diferències. No desaprofiten cap oportunitat per fer-ne de les seves, sempre sota la mirada del sofert i entranyable Xef, que amb prou feines les pot controlar.
Infantils
Durada: 11'
14.45
El xai Shaun
La neboda del granger. El Shaun és un xai especialista a fer parar boig el seu gos d'atura i a revolucionar les seves companyes de ramat.
Infantils
Durada: 7'
14.52
El xai Shaun
Quan la calor és insuportable. El Shaun és un xai especialista a fer parar boig el seu gos d'atura i a revolucionar les seves companyes de ramat.
Infantils
Durada: 6'
14.58
El xai Shaun
El visitant. El Shaun és un xai especialista a fer parar boig el seu gos d'atura i a revolucionar les seves companyes de ramat.
Infantils
Durada: 7'
15.05
El detectiu Conan
El punt cec de l'emprovador (I). Sèrie d'animació japonesa de misteri protagonitzada per un nen detectiu, el Conan. El protagonista és un famós detectiu, en Shinichi Kudo, a qui uns perversos homes vestits de negre van fer prendre un verí que pensaven que era mortal, però que de fet el va convertir en un nen. Per no revelar als seus enemics que no ha mort i poder-los trobar perquè li donin l'antídot, el Shinichi adopta un nou nom basat en el seu escriptor preferit, Arthur Conan Doyle, Conan.
Infantils
Durada: 25'
15.30
Els mixets
La gimcama. S'expliquen històries de la vida de tres gatets: el Flam, el Tortell i la petita Dolça, que són fills d'un treballador d'una fàbrica de pastissos i llaminadures. Els tres germans no s'estan mai quiets i troben sempre la manera de resoldre les situacions en què es troben.
Infantils
Durada: 5'
15.35
Els mixets
Diumenge! S'expliquen històries de la vida de tres gatets: el Flam, el Tortell i la petita Dolça, que són fills d'un treballador d'una fàbrica de pastissos i llaminadures. Els tres germans no s'estan mai quiets i troben sempre la manera de resoldre les situacions en què es troben.
Infantils
Durada: 5'
15.40
El grill Apol·lo i les bestioles
El ball d'en Criptó. El grill Apol·lo ha arribat recentment a un jardí en el qual ha trobat una nova família formada per totes les bèsties que l'habiten. Sempre que una bestiola té un problema, l'Apol·lo fa tot el possible per ajudar-lo, sense fer distincions.
Infantils
Durada: 12'
15.52
El grill Apol·lo i les bestioles
Inimitable. El grill Apol·lo ha arribat recentment a un jardí en el qual ha trobat una nova família formada per totes les bèsties que l'habiten. Sempre que una bestiola té un problema, l'Apol·lo fa tot el possible per ajudar-lo, sense fer distincions.
Infantils
Durada: 13'
16.05
Noddy, un detectiu al País de les Joguines
El cas dels regals misteriosos. El Noddy i els seus amics fan de detectius i resolen els misteris de Toyland.
Infantils
Durada: 11'
16.16
Noddy, un detectiu al País de les Joguines
El cas dels bots de gas. El Noddy i els seus amics fan de detectius i resolen els misteris de Toyland.
Infantils
Durada: 12'
16.28
Els o-o-ossets
La perla del Nord. El Bucky és un os bru molt enèrgic a qui li encanta tot allò que estigui relacionat amb la tecnologia. Mentrestant, el seu millor amic, el Bjorn, és un os polar molt tranquil i un gran defensor de tot allò natural. Tot i les seves diferències, són amics inseparables, sempre s'ajuden en tot i juguen molt amb l'encantadora Franny, una guineu del bosc.
Infantils
Durada: 5'
16.33
Els o-o-ossets
El millor amic de la Franny. El Bucky és un os bru molt enèrgic a qui li encanta tot allò que estigui relacionat amb la tecnologia. Mentrestant, el seu millor amic, el Bjorn, és un os polar molt tranquil i un gran defensor de tot allò natural. Tot i les seves diferències, són amics inseparables, sempre s'ajuden en tot i juguen molt amb l'encantadora Franny, una guineu del bosc.
Infantils
Durada: 6'
16.39
Els o-o-ossets
Ossos sobre gel. El Bucky és un os bru molt enèrgic a qui li encanta tot allò que estigui relacionat amb la tecnologia. Mentrestant, el seu millor amic, el Bjorn, és un os polar molt tranquil i un gran defensor de tot allò natural. Tot i les seves diferències, són amics inseparables, sempre s'ajuden en tot i juguen molt amb l'encantadora Franny, una guineu del bosc.
Infantils
Durada: 6'
16.45
Masha i l'os
Una nit de por. La Masha és una nena inquieta que explora el món. L'Os és un animal amb un gran cor que es converteix en el seu accidental company d'aventures.
Infantils
Durada: 6'
16.51
Masha i l'os
La bellesa és perillosa. La Masha és una nena inquieta que explora el món. L'Os és un animal amb un gran cor que es converteix en el seu accidental company d'aventures.
Infantils
Durada: 7'
16.58
Masha i l'os
El truc de la gorra. La Masha és una nena inquieta que explora el món. L'Os és un animal amb un gran cor que es converteix en el seu accidental company d'aventures.
Infantils
Durada: 9'
17.07
Pirata i Capitano
El pirata volador. A bord de la Calavera Rosa, la Pirata i la seva fidel tripulació naveguen pel Gran Oceà buscant tresors al fons del mar.
Infantils
Durada: 11'
17.18
Pirata i Capitano
El Bec Llarg a la tempesta. A bord de la Calavera Rosa, la Pirata i la seva fidel tripulació naveguen pel Gran Oceà buscant tresors al fons del mar.
Infantils
Durada: 12'
17.30
El Mic i els seus amics
El Mocador volador. El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 27'
17.57
L'abella Maia
La colla de brètols. La Maia és una abella diferent de totes les altres. La curiositat, l'inconformisme i les ganes de viure aventures l'han portat, en contra de totes les normes, a fer vida amb tots els animals del prat. I és que el món és massa gran i meravellós per quedar-se tancada dins d'un rusc.
Infantils
Durada: 13'
18.10
El llibre de la selva
Aviseu les criatures. El Mowgli és un nen criat a la selva pel Baloo, un ós entranyable que li transmet valors, i la Bagheera, la pantera encarregada de protegir-lo dels perills que se li presenten. Aquesta és una tasca molt difícil per a un jove noi que vol conèixer la jungla.
Infantils
Durada: 11'
18.21
El llibre de la selva
Llàgrimes de cocodril. El Mowgli és un nen criat a la selva pel Baloo, un ós entranyable que li transmet valors, i la Bagheera, la pantera encarregada de protegir-lo dels perills que se li presenten. Aquesta és una tasca molt difícil per a un jove noi que vol conèixer la jungla.
Infantils
Durada: 11'
18.32
GhostForce
Catàstrofe. Tres estudiants de secundària són uns superherois que lluiten secretament contra els fantasmes que assetgen la ciutat.
Infantils
Durada: 11'
18.43
GhostForce
Gelistèria. Tres estudiants de secundària són uns superherois que lluiten secretament contra els fantasmes que assetgen la ciutat.
Infantils
Durada: 13'
18.56
Les aventures de Riff i Flat
El Pot Petit al cau. Les aventures de dues rates molt divertides.
Infantils
Durada: 21'
19.17
Robin Hood, el trapella de Sherwood
En Tuck, el valent. El Robin és un heroi de 10 anys que viu al costat dels seus amics més aventures que la majoria dels adults, sense perdre cap oportunitat de passar-s'ho bé.
Infantils
Durada: 13'
19.30
Agència Galàctica
Socarrimats. Dany, Apple, Zed i K són els reis de les reparacions intergalàctiques, però també del caos i de les situacions catastròfiques.
Infantils
Durada: 11'
19.41
Agència Galàctica
El premi gros. Dany, Apple, Zed i K són els reis de les reparacions intergalàctiques, però també del caos i de les situacions catastròfiques.
Infantils
Durada: 12'
19.53
Kung Fu Panda: Les potes del destí
Problemes greus al poble dels pandes. Quatre pandes petits viuen una aventura única quan, per accident, absorbeixen el txi d'uns antics guerrers i convencen el mestre Po perquè els ensenyi kung fu. Mentre s'entrenen en secret al poble dels pandes, un vell malvat, camuflat sota l'aparença d'un monjo pacífic, intenta robar-los el txi i fer-lo servir per dominar el món.
Infantils
Durada: 25'
20.18
Dracs: Els defensors de l'illa del Fred
Afany de destrucció. El Singlot i els seus companys de l'acadèmia comencen a preparar un simulacre d'atac de mort estrident, però per culpa de la mala relació entre l'Astrid i el Carademoc acaben fent destrosses al poble.
Infantils
Durada: 22'
20.40
Els pingüins de Madagascar
El pinguvencedor s'ho emporta tot/Operació: peus reials. Serie que explica la història d'un grup de quatre pingüins que porten la veu cantant en el seu hàbitat del zoo de Central Park.
Infantils
Durada: 22'
21.02
George de la jungla
El dia de l'inrevés. El George és un rei de la jungla ben peculiar: fort com un lleó, però alhora molt maldestre, amb una dèria especial per xocar amb els arbres quan es desplaça de liana en liana. Comparteix cabana amb un simi que es diu Simi, prou assenyat si no es torna mico. Les companyes d'aventures d'aquest duo són l'Ursula i la Magnolia. Entre tots plegats hauran d'anar resolent els problemes que s'aniran trobant per mantenir la pau i l'harmonia a la jungla.
Infantils
Durada: 11'
21.13
Itch
Alta tecnologia, baixa fidelitat
Itchingham Lofte, Itch, és un adolescent que viu a Seaburgh, a Austràlia, amb la seva mare i la seva germana. És un apassionat de les ciències, sobretot de la química, fins al punt que es dedica a col·leccionar elements de la taula periòdica. Tot canvia el dia que l'Itch descobreix un element nou, un element de la taula periòdica fins ara desconegut. D'entrada, ningú no sap gaire bé de què es tracta, però de seguida una organització secreta molt perillosa comença a mostrar un gran interès per la nova troballa, una pedra màgica que canviarà per complet la vida de l'Itch, de la seva família i de tot el seu entorn.
Sèries
Durada: 25'
21.38
Mike el magnífic
L'agent 000. El Mike és un gos de raça pug que viu amb la família Mikkelsen en una bonica casa amb jardí, que també comparteix amb el Fluffy, un gatet entremaliat, i I'Athos, el Portos i l'Aramis, tres tortuguetes molt esportistes. El Mike seria un gos pug normal i corrent si no fos perquè, quan cal, és capaç d'improvisar solucions i invents de tota mena per defensar la casa dels intents de saqueig dels ossos rentadors Freddy i Mercury, o per impressionar l'Iris, la gosseta blanca i bufona dels veïns de la qual està perdudament enamorat.
Infantils
Durada: 7'
21.45
Mike el magnífic
Quin circ! El Mike és un gos de raça pug que viu amb la família Mikkelsen en una bonica casa amb jardí, que també comparteix amb el Fluffy, un gatet entremaliat, i I'Athos, el Portos i l'Aramis, tres tortuguetes molt esportistes. El Mike seria un gos pug normal i corrent si no fos perquè, quan cal, és capaç d'improvisar solucions i invents de tota mena per defensar la casa dels intents de saqueig dels ossos rentadors Freddy i Mercury, o per impressionar l'Iris, la gosseta blanca i bufona dels veïns de la qual està perdudament enamorat.
Infantils
Durada: 10'
21.55
El gran dictat
Concurs cultural que premia l'ús correcte de la llengua catalana.
Altres
Durada: 20'
22.15
Història de la humanitat
Inclou El temps de la paraula i l'espasa i El temps de la llum: Després d'un període de foscor marcat per l'ensulsiada de l'Europa cristiana i per l'extensió de l'islam i dels grans conqueridors procedents d'Orient, la humanitat entra en una era de prosperitat i de progrés marcada per la unió d'Orient i Occident a través del comerç i la cultura. Aquesta era desemboca en un dels períodes més esplèndids de la cultura al món, el Renaixement.
Documentals
Durada: 105'
00.00
Els quaderns de cuina de la Julie
Inclou El país de Langres i L'illa de Re: La Julie mostra les especialitats de l'illa de Ré, on coneix la Marinette, que fa un estofat de sèpia, recordant les sèpies escapçades que conreava la seva àvia. Així mateix, el Daniel ofereix un fetge del peix anomenat tremolosa, fet a foc lent amb herbes i ceba.
Documentals
Durada: 105'
01.45
Planeta xefs
Juan Arbelaez. Colòmbia
Juan Arbelaez és un cuiner d'origen colombià establert a París des de fa molts anys. Després d'uns orígens molt humils i difícils, Arbelaez va aconseguir entrar a treballar als millors restaurants, on va aprendre l'ofici. Després, gràcies a la seva ambició i al seu impuls emprenedor, ha anat obrint diferents restaurants d'estils variats per tota la capital francesa. Però de tant en tant necessita tornar a la seva Colòmbia natal per entrar en contacte amb les seves arrels.
Altres
Durada: 50'
02.35
Història de la humanitat
Inclou El temps de la paraula i l'espasa i El temps de la llum: Després d'un període de foscor marcat per l'ensulsiada de l'Europa cristiana i per l'extensió de l'islam i dels grans conqueridors procedents d'Orient, la humanitat entra en una era de prosperitat i de progrés marcada per la unió d'Orient i Occident a través del comerç i la cultura. Aquesta era desemboca en un dels períodes més esplèndids de la cultura al món, el Renaixement.
Documentals
Durada: 105'
04.20
GR Pirineus
El pla del monstre
Viatge cap als orígens del país a través dels Pirineus per mostrar els valors esportius, històrics i espirituals del territori.
Documentals
Durada: 30'
04.50
Thalassa
Caiacs a l'hivern
Espai de reportatges sobre natura.
Altres
Durada: 15'
05.05
En companyia
Família Janer
Programa d'entrevistes íntimes als personatges i també a les seves famílies.
Altres
Durada: 45'
05.50
Videoclips
Espai musical.
Altres
Durada: 10'