Franja TV3

Dissabte, 3 desembre de 2022
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 390'
12.30
Eufòria Dance
El càsting
Després d'haver donat a conèixer la convocatòria de càsting, el capítol arrenca amb una audició a la qual s'han inscrit més de 750 ballarins i ballarines, dels quals només els 350 millors seran convocats de manera presencial. Durant el capítol, l'espai mostra com de trepidant i competitiu és un procés de càsting de ball fins a arribar als 30 finalistes, els concursants oficials del programa.
Altres
Durada: 45'
13.15
Obrint plaça
La generositat
La generositat és una qualitat que, quan es posa en pràctica, fa la vida, i els castells, més fàcils. L'Aina parla amb Roser Latorre, de la colla Castellers de la Vila de Gràcia, per conèixer una història plena de solidaritat i generositat arran de l'accident mortal d'un casteller, el Mike. La colla es va bolcar a ajudar la família i, després de la mort del Mike, es va crear una beca per investigar les lesions medul·lars. Més tard, el Biel fa un llarg passeig amb la monja Viqui Molins pels carrers de Ciutat Vella de Barcelona, on la Viqui ha viscut sempre dedicada en cos i ànima a ajudar els més desfavorits. [Últim programa de la temporada.]
Altres
Durada: 35'
13.50
Zona zàping
El programa compta amb la participació del cantant de Polinyà Roger Padrós, que presenta el seu primer senzill, titulat Digue'm. A més, el protagonista de la setmana continua sent el Mundial de futbol de Qatar, on les diverses seleccions, i sobretot els seus seguidors, generen un munt d'imatges i situacions que ràpidament es fan virals. A més, Luis Enrique, el seleccionador espanyol, continua les seves emissions de Twitch i inunda les xarxes amb declaracions que no es podrien fer en una roda de premsa convencional. Més tard, Pol Gise parla dels gats i de la seva fixació amb els arbres de Nadal. Finalment, Laura Grau fa un homenatge als cambrers i les cambreres i ensenya fins on arriben les seves aptituds i habilitats.
Altres
Durada: 35'
14.25
Transició Energètica
Generació amb energies renovables
La vida actual no es pot entendre sense energia. Pràcticament tot el que fem en demana. Però el grau de dependència que es té de les fonts que contaminen continua sent molt elevat. La transició energètica passa tant sí com no per les fonts d'energia renovables, aquelles que no s'esgoten. I, afortunadament, cada cop són més els qui decideixen apostar-hi.
Documentals
Durada: 5'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: Hanne
La Hanne Dührsen se'n va a viure una aventura de cap de setmana quan s'enfronta a un diagnòstic potencialment greu el primer dia de la seva jubilació.
Pel·lícules
Durada: 105'
17.25
Tarda de cine: Sense rastre
Jill Parrish arriba un dia a casa després de treballar durant un torn de nit i descobreix que la seva germana, la Molly, ha estat segrestada. La Jill està segura que ha estat el mateix individu que la va segrestar a ella un any abans i de qui va aconseguir escapar.
Pel·lícules
Durada: 95'
19.00
Al cotxe
Carol Rovira i Albert Sala
En aquest capítol, pugen al cotxe l'actriu Carol Rovira i el ballarí i coreògraf Albert Sala, que participen en el nou programa de TV3 Eufòria Dance. Durant el trajecte, expliquen com van viure l'èxit d'Eufòria i el bon ambient que es va crear entre tot l'equip. A més, fan un repàs de les seves trajectòries vitals i professionals. (Estrena de la nova temporada.)
Altres
Durada: 50'
19.50
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 70'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Col·lapse
Ricard Ustrell entrevista el cantant Raimon, que aquesta mateixa setmana ha fet 82 anys, fet que suposa la seva tornada a un plató de televisió per primera vegada des de la seva retirada dels escenaris, ara fa més de 5 anys. A continuació, conversa amb Jorge Javier Vázquez sobre el seu llibre Antes del olvido, en què el presentador de televisió explica especialment els darrers anys de la seva vida, incloent-hi aspectes delicats com la seva addicció a l'alcohol. A més, els actors Miki Esparbé i Carlos Cuevas visiten el programa per presentar la sèrie Smiley, de Netflix.
Altres
Durada: 180'
01.05
Pel·lícula: El pacte
La Mònica veu com, de sobte, la Clara, la seva filla, entra en un coma profund i inexplicable. Quan els metges la donen per morta, un desconegut li proposa un pacte: ell salvarà la Clara, però, a canvi, la Mònica haurà de lliurar-li una vida. La Mònica accepta i, contra tot pronòstic, la seva filla se salva. Ara ella ha de lliurar una altra vida a canvi.
Pel·lícules
Durada: 105'
02.50
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
04.00
Rumba a l'estudi
El Fugitiu. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Flowk. Espai musical.
Altres
Durada: 60'