Franja TV3

Divendres, 2 desembre de 2022
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
Magazín d'actualitat que inclou entrevistes, reportatges i debats, entre altres seccions.
Altres
Durada: 150'
10.30
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 200'
13.50
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Pastisset japonès de pistatxo
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
La Gemma està molt preocupada després de saber que l'Assumpta està embarassada. Està enfonsada i no entén com el Toni ho aguanta, i insinua que potser seria millor que la deixés. Paral·lelament, l'Agustí està molt desanimat, però el Marcel el convenç per celebrar el seu aniversari junts. Mentrestant, el Jordi li diu al Quim que està segur que el Marcel li demanarà diners. La Cèlia, per la seva banda, amaga al Quique els tocaments de l'Anaïs. Més tard, en una reunió, l'Anaïs li regala un llevataques de record de la seva trobada i el Miquel les felicita per la seva complicitat. La Cèlia decideix dissimular la seva incomoditat.
Sèries
Durada: 45'
16.40
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 215'
20.15
Tot són problemes
Carol Rovira i Manu Guix
Carol Rovira, l'actriu, cantant, coach i presentadora del programa Eufòria Dance, i Manu Guix, el músic que ha fet cantar El petit príncep en català, venen a compartir els seus problemes amb els espectadors de TV3. A més, el periodista Patrick Urbano torna a l'espai després de la seva baixa per paternitat.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
22.00
Generation Next: la nova vida dels edificis
Si vols canviar el món, comença per casa teva
La importància de rehabilitar no és tan sols pagar menys en les factures de la llum i el gas. Amb el Francesc Mauri, l'home del temps de TV3, la Lídia, el Marc i la Tere coneixen com les accions de rehabilitació en un edifici també repercuteixen positivament en la lluita contra el canvi climàtic.
Documentals
Durada: 15'
22.15
Eufòria Dance
El càsting
Després d'haver donat a conèixer la convocatòria de càsting, el capítol arrenca amb una audició a la qual s'han inscrit més de 750 ballarins i ballarines, dels quals només els 350 millors seran convocats de manera presencial. Durant el capítol, l'espai mostra com de trepidant i competitiu és un procés de càsting de ball fins arribar als 30 finalistes, els concursants oficials del programa. (Nou en emissió.)
Altres
Durada: 35'
22.50
Pel·lícula: Fama
El coreògraf i ballarí Kevin Tancharoen dirigeix aquest remake, en el qual un grup d'alumnes lluiten pels seus somnis en una escola d'arts escèniques.
Pel·lícules
Durada: 115'
00.45
Pel·lícula: Assassinats a l'abadia de Rouen
El capità Didier Mège torna a la seva ciutat natal, Rouen, amb el seu pare, que està molt malalt. Poc temps després, el cadàver d'un home és trobat a l'atri de l'abadia. El Didier de seguida queda intrigat per la posició del cos, que li recorda un vitrall fet pel seu avi.
Pel·lícules
Durada: 100'
02.25
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 115'
04.20
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 40'
05.00
Folc a l'estudi
Aubades. Espai musical.
Altres
Durada: 60'