Franja TV3

Dilluns, 26 setembre de 2022
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
Ariadna Oltra fa balanç de les eleccions italianes, analitza els resultats de l'extrema dreta i comenta les repercussions que té a Itàlia i a la resta d'Europa. A més, el programa compta amb les intervencions de l'historiador Xavier Casals i del periodista Xesco Reverter, l'enviat especial de TV3 a Roma.
Altres
Durada: 150'
10.30
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 200'
13.50
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Canelons de pollastre a l'ast
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
La Gemma ha tornat abans d'hora del cap de setmana a Sant Iscle, ja que no ha estat capaç de quedar-s'hi després de saber que han trobat el cos de l'home desaparegut. La Marta, per part seva, fa indagacions per descobrir les causes de la mort. Mentrestant, la Noe i l'Arlet es prenen seriosament la dieta i s'instal·len una aplicació per comptar les calories de tot el que mengen. Paral·lelament, la Sílvia té clar que no vol saber-ne res més, de l'Emili, però rep una notícia que la fa dubtar. Finalment, el Quique planteja a la Cèlia la possibilitat de fer-se una vasectomia i a la Cèlia li sembla bé, ja que no té pensat tenir fills.
Sèries
Durada: 45'
16.40
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 215'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
22.00
Piromusical de la Mercè
Espai que emet en directe el piromusical que, com cada any, posa el punt final a les festes de la Mercè de Barcelona. Un any més es fa un espectacle pirotècnic que ofereix diversos efectes de foc, de llum de la Font Màgica, de música i de complicitat amb el públic. Enguany va a càrrec de la pirotècnia Igual i té cinc blocs musicals diferenciats. En primer lloc sonen melodies italianes i romanes que recorden que Roma ha estat la ciutat convidada d'enguany. El segon bloc parla sobre l'empoderament de la dona amb música en clau feminista. A continuació sonen òperes per celebrar els 175 anys del Gran Teatre del Liceu. El quart bloc va dedicat a la pau i pretén ser un crit contra la guerra a tot el món. Per acabar, un final de festa ple d'energia que porta els últims instants de la festa de Barcelona des de l'avinguda Reina Maria Cristina.
Altres
Durada: 35'
22.35
El foraster
El Serrallo
El Serrallo, a Tarragona, és un dels barris marítims més autèntics de Catalunya, i actualment encara viu marcat per l'activitat pesquera, com en els seus orígens. El Quim coneix els pescadors de fins a quatre barques diferents que surten cada nit al mar amb l'esperança de tornar a port amb la xarxa plena. Tots ells comparteixen el mateix objectiu, però són molt diferents en el caràcter i en les formes. Més tard, el programa coneix la Rosa, secretària de la Confraria de Pescadors, que fa de mare dels pescadors i que controla tot el que passa al port. A més, el Quim aprèn com es parla al barri amb les veteranes del Club de Rem i, de la mà de Pablito Pescarranas, descobreix les diferències que hi ha entre El Serrallo i la resta de Tarragona. Finalment, el Marc, el pràctic del port, convida el Quim a pujar a un gran mercant de tripulació coreana per fer-hi la complexa maniobra de sortida.
Altres
Durada: 60'
23.35
El foraster
Llívia
Llívia, a la comarca de la Cerdanya, té dues peculiaritats. La primera és que és un municipi català totalment envoltat per territori francès. I la segona, tal com està a punt de descobrir l'espai, és que és un poble amb vocació de capital del món. En ple hivern, la neu marca la vida dels veïns i les veïnes de Llívia. I no tots la viuen de la mateixa manera. El programa coneix la Rosor, que la detesta, i el Marcel, que la idolatra fins al punt d'anomenar-la or blanc. Més tard, el Quim s'enfronta al repte d'aprendre a esquiar en només 10 minuts. Finalment, amb el Carles, el foraster es posa les raquetes per pujar al castell de Llívia i gaudir de les millors vistes de la Cerdanya.
Altres
Durada: 65'
00.40
Incidents
Perafita 1714-Companyia Solitària
Any 1714. Una dona entra arrossegant el cos malferit del que sembla un Miquelet. Té una ferida greu sobre la clavícula. Ella, amb coneixements mèdics, el cura. Ell comença a delirar i ella li dona menjar. Tot recorda l'inici d'un idil·li romàntic. Una relació passional enmig d'un gran conflicte bèl·lic en un context històric únic. Més tard, els personatges s'acaben qüestionant aquesta expectativa narrativa. Perafita 1714 és la proposta de la Companyia Solitària, sota la direcció de Pol López i amb la interpretació de Pau Vinyals i Júlia Barceló. (Últim programa de la temporada.)
Altres
Durada: 45'
01.25
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 115'
03.20
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 40'
04.00
Rumba a l'estudi
Muchacho y los Sobrinos. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Roigé. Espai musical.
Altres
Durada: 60'