“Adeu, Meli” “Què hi fots, aquí, Miquel?”

Agustí Riera Matute, ‘in memoriam’

Agustí Riera Matute, ‘in memoriam’

No tinc paraules per expressar el meu disgust, dolor i pena. Ha mort als 80 anys (epd) un gran amic meu, gran persona i excel·lent professional. Un gironí de pro que alternava estades a Girona i a Santa...

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00

Cerca de difunts

Del
al

Difunts a la zona de Roses

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Julia Solorzano Arrabola 85 Figueres Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 85 anys. Era natural d'Alfarnate i vivia a Figueres. Vídua d'Enrique Castillo Castillo i deixa una filla.
Pere Delós Cruañas 78 Figueres 13/08/2022 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 78 anys. Era natural de Garrigàs i vivia a Figueres. Casat amb Catalina Tubau Llobet i deixa dos fills. Exèquies, avui, a les 4 de la tarda, a la sala de cerimònies de la Funerària Vicens de Figueres.
Joan Serra Terradas 81 Escala, l' Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 81 anys. Vivia a l' Escala. Casat amb Dolores Baguè Sureda.
Josep Maspoch Brancós 94 Verges 13/08/2022 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 94 anys. Vivia a Verges. Casat amb Maria Deulofeu Garriga. Exèquies, avui, a les 5 de la tarda, a l'església parroquial de Sant Julià de Verges.
Joan Pascual Cufí 81 Darnius 13/08/2022 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 81 anys. Era de Darnius. Casat amb Carme Caball Viñas i deixa dos fills. Exèquies, avui, a les 10 del matí, a l'església parroquial de Darnius.
Sabina Masó Borrell 92 Banyoles 16/08/2022 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 92 anys. Vivia a Banyoles. Vídua de Fèlix Fabra Marquès. Exèquies, el proper dimarts, a les 10 del matí, a l'oratori del tanatori de Banyoles.
Paulí Sotelo Villares 89 Palafrugell 13/08/2022 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 89 anys. Vivia a Palafrugell. Casat amb Inès Marull Serra. Exèquies, avui, a les 12 del migdia, a l'oratori del tanatori de Palafrugell.