El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Girona

Data
AvuiDiumengeDillunsDimartsDimecresDijous
  Sol Núvols alts Ennuvolat Clarianes Ennuvolat Clarianes
Prob. precip. (%) 00501535
Cota de neu (m) 000013001600
T. màxima (ºC) 131614171618
T. mínima (ºC) 002286
Vent 0 km/h C 0 km/h C 5 km/h S 20 km/h SO 25 km/h SO 5 km/h SE
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Sol al matí i més núvols a la tarda

Fins al migdia el cel estarà serè o poc ennuvolat en general. Tot i això, fins a mig matí hi haurà estrats de núvols baixos a la depressió Central, valls del Prepirineu i al litoral i el prelitoral sud i al sud de la Costa Brava. A partir del migdia arribaran núvols alts i mitjans, que deixaran el cel mig o a estones molt ennuvolat, sobretot a la meitat nord, amb intervals de cel cobert al vessant nord del Pirineu i al nord-est. Temperatura mínima semblant i la màxima semblant o lleugerament més alta.

La mar: Maror amb àrees de forta maror a la Costa Brava i marejol amb àrees de maror a la costa central i la Costa Daurada.

Demà: Cel serè o poc ennuvolat per núvols alts i mitjans. Al vessant nord del Pirineu estarà molt ennuvolat o cobert al llarg de la jornada. A banda d’això, a partir del vespre hi haurà estrats baixos al nord de la depressió Central i al litoral i el prelitoral central i sud de la Costa Brava. Temperatures mínima i màxima lleugerament més altes, si bé l’ascens serà localment moderat, sobretot a la depressió Central.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET