El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Cambrils

Data
AvuiDillunsDimartsDimecresDijousDivendres
  Sol Pluja Pluja forta Plugims Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 09090604540
Cota de neu (m) 0900800600700600
T. màxima (ºC) 171413141314
T. mínima (ºC) 454542
Vent 20 km/h NO 15 km/h E 20 km/h E 20 km/h E 0 km/h C 10 km/h O
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Cel serè i cops forts de tramuntana

Cel serè en general si bé de cara al final del dia arribaran alguns núvols alts i prims pel terç nord del país. A banda, de matinada i fins a mig matí es formaran alguns estrats baixos a les Terres de l’Ebre i a Ponent, i al final del dia també en punts del litoral central. No s’espera precipitació. Temperatura mínima similar tret del Pirineu, on hi haurà una lleugera davallada, i el nord de l’Empordà, on pujarà lleugerament. La màxima serà lleugerament més baixa. Bufarà tramuntana a l’Empordà, amb cops forts sobretot al cap de Creus. A les Terres de l’Ebre bufarà mestral moderat, que s’anirà afeblint a partir del migdia. A la resta del territori predominarà el vent de component sud i oest entre fluix i moderat, i al Pirineu el component nord.

La mar: Maror a la Costa Central i a la Costa Daurada, i forta maror a la Costa Brava.

Demà: Arribaran bandes de núvols mitjans i baixos pel quadrant nord-est que es mouran cap al sud i l’oest del territori i deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat. S’espera precipitació poc abundant al quadrant nord-est i és probable d’aïllada i feble a la resta del territori. Les temperatures mínima i màxima baixaran. Vent de component nord i est arreu del país.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET