Ajuda. Descarregar aplicacions mòbils

Apple

Com podem descarregar aplicacions amb App Store

Per descarregar qualsevol dels productes d'El Punt Avui cal seguir els passos següents:

1. Engegar el dispositiu i tocar l’aplicació App Store. Aquesta és la icona que trobarem en l'iPhone.

2. Buscar al cercador “elpuntavui” . Triar l’edició que volem.

3. Un cop hem trobat l'apliació i hem triat quin producte volem descarregar (El Punt Avui, Presència, L'Esportiu …), prémer “Gratis” i, tot seguit, “Instal·lar app”.

4. Triar entre les opcions:

• Ja tinc usuari: Ja tenim un compte creat, ens hem d'identificar amb l'usuari (corre-e) i la contrasenya amb la que ens van donar d'alta.
  • Vull subscriure'm: Si vol donar-nos d'alta com subscriptor premem aquí.
  • Omet: Permet accedir a la portada.

5. Ja tenim baixada l’aplicació. Quan obrim veurem la portada del dia i les diferents edicions a les què tenim accés: L'Esportiu de Catalunya, La República...

A la part inferior, trobarem un menú per moure'ns de manera àgil per algunes de les seccions.

6. En el cas de nous subscriptors, cal seguir els passos següents:

• Triar quina subscripció es vol fer "El Punt Avui + L'Esportiu" tarifa paper o digital prement aquí.

• Escollir la forma de pagament: amb targeta o domiciliació bancària.

• Introduir el correu electrònic amb què ens volem registrar.

• Omplir el formulari de "Registre d'usuaris" i prémer "Crear un compte".

• Un cop hàgim omplert el formulari, ja podem obrir l'app i introduir el nom d'usuari i clau que hem escrit al formulari.

• L'usuari i la clau només s'han d'escriure la primera vegada que s'accedeixi a l'aplicació.