Una parella accepta fins a sis anys de presó per haver intentat matar a cops de martell la seva cunyada

Jesús Rodríguez i Juana Fernández, la parella acusada d'haver intentat matar a cops de martell la cunyada del primer el 2002, van acceptar ahir sis i cinc anys de presó respectivament després d'admetre la seva culpabilitat a l'Audiència de Barcelona. La fiscalia demanava inicialment més de dotze anys de presó per als processats, però va rebaixar la petició a la meitat després que la parella va reconèixer els fets.

La brutal agressió es remunta al 22 de març del 2002, quan el processat va acordar veure's amb la seva cunyada –la dona del seu germà– a Cerdanyola del Vallès. Era mitjanit i Rodríguez esperava la víctima en un cotxe, on ella va pujar. Mentre circulaven, l'acusat va confessar a la víctima que estava enamorat d'ella, però la seva cunyada el va rebutjar. Rodríguez li va clavar un cop de colze a la boca i la va deixar inconscient. Llavors va entrar en escena l'acusada, que estava amagada al seient del darrere del vehicle. Entre els dos van lligar la víctima i, després, van anar a un paratge situat prop de la carretera que va de Martorell a Gelida. Quan la víctima va recuperar la consciència, els processats la van fer sortir del cotxe i l'acusada la va colpejar al cap amb un martell. Després van embolicar la víctima amb un tros de tela, la van ficar al maleter i van continuar circulant. La dona, però, era viva i va aconseguir obrir el maleter des de dintre i saltar del cotxe en marxa. Per poder fugir dels acusats va haver de llançar-se per un barranc i, finalment, va arribar a una finca de Castellví de Rosanes (Baix Llobregat), on la van auxiliar. Per tal d'evitar que els descobrissin, l'acusat va anar a Argentona i va cremar el cotxe, que li havia deixat un veí seu. Ara la parella serà condemnada per intent d'homicidi i, en el cas de Rodríguez, també per un delicte de danys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.