Successos

Un foc forestal crema 4 hectàrees a Marganell

El primer incendi forestal de la temporada d'estiu a la Catalunya Central va cremar ahir quatre hectàrees al terme municipal de Marganell, just al límit del Parc Natural de la Muntanya de Montserrat.

Els Bombers de la Generalitat van rebre l'avís quan passaven sis minuts de les set de la tarda. Van desplaçar a la zona 19 dotacions terrestres i set helicòpters, que van ser ajudats per diverses associacions de defensa forestal de les comarques del Bages i de l'Anoia.

El foc va començar, per causes que s'estan investigant, a la urbanització del Casot, segons van confirmar l'alcaldessa de la població, Anna Garcia, i el cos de Bombers, que va detallar que l'incendi s'havia anat desplaçant cap a dalt la carena, tot i que no va aconseguir entrar al parc natural.

A les nou del vespre, el foc va entrar en fase de control i quan faltava un minut per un quart de deu els Bombers van poder declarar el foc controlat.

Tot i la proximitat de les flames a la urbanització del Casot, els cossos de seguretat no van haver d'evacuar ni confinar cap veí.

D'altra banda, ahir mateix a les tres del migdia hi va haver un altre foc, en aquest cas a la ciutat de Manresa, el qual va cremar 3.000 metres quadrats de rostolls a la zona del barri de Sant Pau, segons sembla, per un petard.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia