Successos

Mor el periodista de la Selva Joan Marc Salvat

El periodista selvatà Joan Marc Salvat, de 27 anys, va morir ahir al matí en un tràgic accident de trànsit a la carretera C-422, al terme de Constantí. Per causes que encara es desconeixen, el periodista va sortir de la via amb la motocicleta que conduïa. Dues dotacions dels Mossos d'Esquadra, tres de Bombers i dues ambulàncies del SEM es van desplaçar al lloc dels fets.

Salvat havia estat vinculat professionalment al grup d'El Punt Avui, tant al diari com a L'Esportiu i després amb la col·laboració que el diari manté amb Reusdigital.cat durant la seva etapa en aquest diari digital. La notícia de la seva mort va consternar els múltiples mitjans on havia treballat i el conjunt de la professió. Actualment Salvat desenvolupava les tasques de direcció de Canal Camp i Ràdio la Selva del Camp, un projecte engrescador amb el qual estava molt il·lusionat.

Llicenciat en periodisme per la Universitat Rovira i Virgili (URV), l'any 2011, Joan Marc Salvat va tenir una prolífica trajectòria en el món de la comunicació. Al marge dels mitjans esmentats i de LaNova Ràdio, el periodista selvatà també va passar per Tarragona21.cat, #Punt 6 Ràdio, Diari Més, La Xarxa de Comunicació Local i Viu Reus.

A través d'un comunicat, l'Ajuntament de Reus ha expressat el seu condol a la família, als companys i als amics de Salvat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia