Moren dues persones en un xoc amb tres turismes implicats en una carretera de Cambrils

Dues persones van morir i una va resultar ferida lleument ahir al matí en un accident de trànsit en què es van veure involucrats tres turismes a la TV-3141, a l'altura de Cambrils (Baix Camp). El sinistre es va produir quan els vehicles implicats van tenir una col·lisió lateral.

Una de les persones que van perdre la vida en l'accident era Joan Lluís Filella, marit de la regidora de Polítiques Socials i Salut de l'Ajuntament de Cambrils, Maricel Llaveria (PSC). La víctima, que actualment residia a Cambrils, tenia 55 anys i era originària de la Palma d'Ebre, on encara resideixen els seus dos fills, fruit d'un matrimoni anterior. El vehicle on viatjava Filella, de fet, era propietat de la companyia on feia poc que havia entrat a treballar. Com a conseqüència d'aquesta mort, l'Ajuntament de Cambrils va anunciar ahir la suspensió d'un ple extraordinari previst per dimarts.

Talls de trànsit

Al lloc de l'accident s'hi van desplaçar tres dotacions terrestres dels bombers, que van treballar en el rescat de les víctimes, que havien quedat atrapades dins dels vehicles.

L'accident també va obligar a mantenir tallada la carretera TV-3141 (que enllaça Cambrils amb Reus i Riudoms) durant gairebé dues hores, mentre no es retiraven els vehicles accidentats. Segons va informar el Servei Català del Trànsit, la calçada va restar tallada en els dos sentits des de cinc minuts abans de les vuit del matí i fins a dos quarts de deu del matí, moment en què la circulació a la via va tornar a quedar normalitzada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.