Cap pista sobre el parador del veí de l'Anoia que va desaparèixer ara fa un any

José Manuel Moreno va desaparèixer el 5 d'octubre de 2008 a Hostalets de Pierola (Anoia). Es va acomiadar de la dona i els fills i va marxar caminant, com sempre. A casa seva es va deixar el telèfon, el document d'identitat i els medicaments que es prenia pels seus problemes al cor. Moreno sempre sortia a passejar o anava fins al casal del poble a jugar amb els seus amics al dòmino. Aquell dia, però, va desaparèixer sense deixar cap rastre.

Un any després de la desaparició, ni els Mossos ni els familiars tenen cap pista del parador de Moreno, que quan va desaparèixer tenia 60 anys. L'última informació la van donar quatre veïns de la població, que van assegurar a la família que havien vist a José Manel en el casal. Els investigadors, però, ja van descartar aquesta hipòtesi després que dues persones neguessin aquesta versió dels veïns. El mes de febrer els familiars de José Manuel Moreno van oferir 3.000 euros a la persona que aportés alguna pista, però no han rebut ni una sola trucada. Ja s'han resignat. «Quan ens assabentem que han trobat un home mort amb un perfil semblant al meu pare truquem per saber si es tracta d'ell», explica la seva filla.

EL DESAPAREGUT

JOSÉ MANUEL MORENO
va desaparèixer el 5 d'octubre del 2008
Tenia 60 anys i anava vestit amb jaqueta beix, polo blau i pantalons verds


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.