Successos

Un incendi destrueix una empresa a Gavà

El foc crema una fàbrica dedicada a produir cosmètics per a perruqueries

Un incendi va cremar ahir una empresa de Gavà, Ris Fort, dedicada a la producció de cosmètics i pràcticament va destruir tota la planta, situada al polígon La Post. L'incendi es va declarar a dos quarts de tres de la matinada, i 18 dotacions de bombers van treballar durant la nit per extingir-lo. Segons explicaven ahir els bombers, a l'interior de la nau hi havia un gran volum de material inflamable i envasat en aerosols, ja que Ris Fort es dedica a la producció de productes per a perruqueria com ara tints, xampús, preparats per fer permanents, escumes i decolorants. Material, per tant, molt inflamable, que va fer que les flames s'estenguessin amb rapidesa i afectessin l'estructura del sostre, que va caure. Això va complicar la tasca dels bombers, però no va haver-hi cap dany personal, ja que durant la nit no hi havia ningú.

L'incendi va afectar les naus adjacents, ja que va afectar les parets mitgeres que comuniquen amb les empreses Stahlberg i Carretillas 2000, on s'emmagatzemen estris de cuina i carretons industrials. El foc, però, no va malmetre les instal·lacions d'aquestes empreses, que van poder continuar l'activitat. Els bombers van remullar les restes durant el matí pel risc d'incendi forestal motivat per les altes temperatures, que van causar un petit foc forestal a Pallejà que va cremar 1.500 m².



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia