Successos

Troben el cadàver d'una dona assassinada

Estava abandonat en un descampat de Calella i els Mossos han detingut un suec, que seria la parella de la víctima

Els Mossos d'Esquadra van detenir ahir un home de nacionalitat sueca, de 42 anys, com a presumpte autor de l'assassinat d'una dona trobada morta a Calella. Els policies investigaven la troballa del cadàver de la víctima amb evidents signes de violència en un descampat de Calella, en una zona de vegetació.

Agents de la comissaria dels Mossos de Pineda de Mar van rebre l'avís dissabte a les quatre i vint de la tarda. En confirmar el fet, es van activar ràpidament les unitats de policia científica que es van desplaçar al lloc. L'àrea d'investigació criminal de la regió metropolitana nord s'ha encarregat de les investigacions per tal d'esclarir les circumstàncies del succés.

Segons informa ACN, el cos de la víctima es va trobar dissabte a la tarda esquarterat en una zona boscosa a la part alta de la riera Capaspre. Es tracta d'un indret pròxim a un solar on acostumen a aparcar autocars turístics amb molts descampats i molt despoblat.

Es tractaria d'una parella que estava de vacances al municipi i el crim s'hauria comès en un establiment turístic. El presumpte assassí s'hauria endut el cos de la dona per abandonar-lo. Quan els Mossos de Pineda van rebre l'avís de la troballa del cadàver van activar els agents de l'àrea d'investigació criminal per identificar i detenir l'autor dels fets.

Es desconeix encara la identitat de la dona i com es va produir la mort.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia