L'accident d'autocar de Sant Pol va ser causat per l'excés de velocitat

El conseller del Departament d'Interior, Joan Saura, va confirmar ahir que l'accident d'autocar de Sant Pol de Mar del 30 de juliol, en què van morir sis persones, va ser causat per l'excés de velocitat. L'accident va passar just quan el conductor de l'autocar va agafar la sortida de Sant Pol de Mar de l'autopista del Maresme, la C-32, i va perdre el control del vehicle. L'autocar va sortir de la via, va bolcar i es va desplaçar uns metres fins a topar amb un vehicle que entrava a l'autopista. En espera que els Mossos d'Esquadra acabin d'enllestir l'atestat de l'accident, un altre dels detalls de la col·lisió que va avançar ahir el conseller Saura és que el nombre de víctimes es podria haver reduït si tots els passatgers haguessin portat el cinturó de seguretat cordat.

D'altra banda, Saura va valorar positivament les dades de l'accidentalitat d'aquest estiu. Entre el 21 de juny i el 13 de setembre a les carreteres catalanes hi ha hagut 54 accidents mortals que han causat 66 víctimes mortals, una xifra que suposa una reducció del 28% en els xocs mortals de l'estiu del 2008 i del 19,5% en el nombre de morts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.