El marit de l'acusada de matar el seu nadó a Santa Susanna defensa la innocència de la dona

El marit de la dona belga acusada de matar el seu nadó en un hotel de Santa Susanna el juliol del 2006 va defensar ahir la innocència de l'acusada i va assegurar que «mai seria capaç» de matar ni de fer mal a cap dels seus fills. L'home va afirmar que la mort del nadó va ser accidental i va qualificar de «normal» que la dona entrés «en estat de xoc» quan va morir el nen, tal com va dir l'acusada el dimecres, durant la primera sessió del judici. El marit va explicar que el dia dels fets, el 24 de juliol del 2006, la seva dona es va aixecar indisposada i li va demanar que s'emportés els fills de la parella a esmorzar. L'home va assegurar que al llarg d'una hora i mitja –de tres quarts d'onze del matí a un quart d'una del migdia– va fer tres visites a l'habitació on era la dona, i que en dues ocasions la va trobar asseguda al servei al costat de la banyera i envoltada de «força» sang a terra.

L'acusada li va comentar que la sang es devia a problemes menstruals i li va demanar que abandonés l'habitació. Tot i això, el tercer cop que l'home va entrar a l'habitació, va veure la bossa de plàstic on la dona havia introduït el cos del nadó. La dona, «en un estat molt feble, fora del món», segons va afirmar ahir el marit, va dir-li que a la bossa hi havia tovalloles que havia utilitzat per netejar la sang.

L'home també va reconèixer ahir que no es va assabentar que la seva dona estava embarassada fins que va ser interrogat pels Mossos, després que les treballadores de la neteja trobessin el nadó mort. El marit ho va justificar en el fet que treballava la major part de la setmana fora de Bèlgica i que la seva dona s'havia engreixat darrerament. L'home també va assegurar que s'havien plantejat tenir un quart fill. El fiscal demana vint anys de presó per a la dona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.