Successos

Inundacions al sud del Maresme amb els primers ruixats de tardor

La tardor es va anunciar ahir al matí amb tempestes de gran intensitat però de curta durada al sud del Maresme. Les poblacions del Masnou i Premià de Mar van ser les més afectades, amb inundacions en baixos i garatges, i grans bassals a les vies principals. En concret, segons explicava el regidor de Medi Ambient del Masnou, Jordi Matas (CiU), les principals afectacions les va provocar l'acumulació d'aigua a l'N-II, que va inundar els baixos dels immobles. “Els carrers del nucli antic, l'estació i el Casino han estat alguns dels espais més afectats”, va dir. A Premià de Mar, les principals inundacions es van concentrat als carrers del nucli antic i als baixos dels habitatges. Segons el meteoròleg del Consell Comarcal del Maresme, Quim Serra, en aquest últim municipi van caure
23 litres per metre quadrat en poc menys de vint minuts. Serra alertava que serà avui quan les precipitacions siguin més abundants. “Són episodis propis de la tardor”, va assegurar. Els bombers van atendre fins a la una del migdia una trentena de trucades vinculades amb incidències per la pluja, que també va afectar el Baix Llobregat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia