Successos

Successos

Caçats a Vila-seca per robar al metro

Els Mossos d'Esquadra van detenir a Vila-seca (Tarragona) una parella que robava targetes bancàries al metro de Barcelona i amb les quals suposadament haurien extret més de 10.000 euros. Els arrestats, veïns de Barcelona i de nacionalitat romanesa, són un home i una dona de 33 i 35 anys, respectivament, i estan acusats de cinc delictes d'estafa bancària, un delicte de furt i quatre faltes de furt. La parella va quedar en llibertat amb càrrecs després de prestar declaració davant un jutge de guàrdia de Tarragona.

Les víctimes dels detinguts solien ser turistes, principalment del nord d'Europa, que utilitzaven les seves targetes de crèdit per comprar títols de transport a les màquines del metro. Els detinguts s'hi acostaven i observaven el codi secret quan el marcaven en el teclat. Després, seguien les seves víctimes pel metro, fins que tenien ocasió de robar la cartera en la qual havien vist que guardaven la targeta.

L'home i la dona intentaven passar desapercebuts i ocultaven els seus moviments amb l'ajuda d'un mocador que tapava la sostracció de la cartera o moneder. Un cop sostreta la targeta, i abans que la víctima pogués gestionar la seva cancel·lació, la parella extreia diners en efectiu en caixers automàtics, usant el número secret que havien obtingut anteriorment de forma fraudulenta. En cada sostracció, treien entre 2.000 i 3.000 euros.

Redacció



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia