Successos

Societat

Trenet turístic de ruta cap al jutjat

Els responsables del trenet de Besalú i una família de turistes s'esbatussen i acaben al jutjat

El cotxe dels turistes obstaculitzava el tren

Una família de turistes de Terrassa va aparcar el cotxe en el lloc de pas del Bisulnumun, el trenet turístic de Besalú. L'encarregada del servei turístic els va demanar de treure'l, els altres no van creure, es van revoltar, hi va haver empentes primer, rodolades per terra després, i finalment tot ha acabat en un procés judicial amb denúncies creuades per agressions i lesions entre els responsables del tren de Besalú i els visitants.

Era un dia dels de més afluència de gent a Besalú, quan Iolanda, la treballadora del servei turístic, va veure que hi havia un cotxe que havia traspassat la tanca que barra el pas als vehicles i que estava estacionat en un punt per on havia de passar el trenet per anar a al seu lloc d'estacionament i pujada dels viatgers. La Iolanda va anar a dir als amos del cotxe que el retiressin perquè feia nosa. S'hi van negar. Van començar una discussió amb els visitants (era una família liderada pel matrimoni) hi va haver empentes, la treballadora del tren va acabar per terra. L'amo del negoci, Daniel Prujà, ho va veure, va anar a socórrer la noia i, segons diu, de cop ell també es va trobar rebolcat per terra, i quan es va aixecar va descobrir que anava ben ensangonat. La providència va fer que un agent dels Mossos fora de servei que estava a la zona observés el final de la batussa i va tenir temps d'intervenir-hi i d'aconseguir la matrícula del cotxe dels turistes revoltats, que van fugir. A través de les dades de la matrícula se'ls va poder identificar i els responsables del Bisulnumun de Besalú, que van ser objecte de ferides i tenen l'informe del metge forense, han presentat denúncia contra els turistes esvalotats al jutjat d'Olot. Els de Terrassa, però, també han presentat denúncia contra els responsables del trenet turístic, de manera que el jutjat d'Olot segueix el procediment de denúncies creuades entre els turistes i els operadors turístics de Besalú. Aquest cop la ruta d'en Bisulnumun, no ha dut el conductor ni els turistes pels tortuosos carrers empedrats de Besalú sinó a la via enrevessada del procediment penal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia