Successos

successos

Apunyalen un veí de Camprodon al mig del carrer

El vigilant municipal i un veí redueixen l'agressor, que havia discutit amb la víctima dins del restaurant Metro

Un veí de Camprodon va resultar ferit greument dissabte en rebre diverses punyalades al bell mig del poble. L'agressor va ser enxampat pel vigilant municipal i un veí, i la víctima va haver de ser traslladada a l'hospital Josep Trueta de Girona. L'estat del ferit és greu, però no es tem per la seva vida.

Els fets van tenir lloc pels volts de les sis de la tarda davant del restaurant Metro, del carrer Sant Roc de Camprodon. Segons van confirmar fonts pròximes al cas, un treballador de l'establiment i un veí del municipi, tots dos de nacionalitat espanyola i de 47 i 24 anys, respectivament, van començar a discutir dins del local. La picabaralla va anar pujant de to fins que van arribar a les mans, ja fora del bar. Finalment un d'ells va respondre a l'agressió clavant una navalla a l'adversari, com a mínim, fins a tres cops.

En vista de la gravetat dels fets, testimonis presencials hi van intervenir. Llavors l'agredit va caure malferit a terra, i de seguit va ser atès per un veí que va intentar pressionar les ferides perquè deixés de sagnar. L'agressor, en canvi, va fugir del lloc dels fets amb la navalla. Darrere seu el perseguia un dels testimonis, que el va aconseguir enxampar i reduir tirant-lo a terra. Prop de l'escenari de l'apunyalament hi havia el vigilant municipal, que en sentir els crits i el xivarri es va dirigir cap allà. En comprovar el que havia passat, també va arrencar a córrer darrere de l'agressor. Un cop reduït, el vigilant el va desarmar i el va conduir fins a les dependències municipals, on posteriorment van arribar els Mossos d'Esquadra, que són qui s'encarreguen de la investigació del cas.

Homicidi o lesions

Per la seva banda, fins al carrer de Sant Roc de Camprodon es va dirigir una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Els sanitaris van atendre in situ el ferit fins que el van poder estabilitzar. Posteriorment va ser traslladat d'urgència a l'hospital Josep Trueta de Girona, on es recupera de les ferides que va rebre. El jove té afectats un pulmó, la melsa i un ronyó. L'home va ingressar a l'hospital en estat greu però estable, i no es tem per la seva vida.

Pel que fa al detingut, els Mossos d'Esquadra van estar ahir durant tot el dia portant la instrucció del cas elaborant les diligències. L'agressor encara ahir no havia declarat, i està previst que ho faci al llarg del dia d'avui, i en les pròximes hores passi a disposició del jutge. De moment, els Mossos l'han detingut per un delicte de lesions, però segons com derivin les investigacions, l'agressor podria ser imputat per un delicte d'intent d'homicidi. La policia investiga si s'haurien barallat per un afer de tràfic de drogues o per una enemistat que tenen.

LA XIFRA

3
punyalades
va rebre com a mínim la víctima. El jove té afectat un pulmó, la melsa i un ronyó


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]