Successos

SEGURETAT

Tres nois assalten una casa de Besalú i detenen un conegut de la víctima a Olot

Assalt violent frustrat en una casa de la urbanització Grup del Mont de Besalú. Dimecres al matí, tres nois es van plantar davant de l'habitatge, situat al carrer Rajolins, i quan van ser davant de la porta, abans de tocar el timbre, es van tapar la cara. L'inquilí, que era a dins, va veure com es tapaven i, veient a venir que duien males intencions, va obrir la porta i va intentar fugir corrents. En aquell moment, els visitants van intentar arreplegar-lo i retenir-lo, però l'inquilí, un noi jove, va començar a cridar i va alertar els veïns de les cases del costat, que també es van posar a cridar i van alertar els Mossos. Els crits van fer que els atacants fugissin a peu. Quan van arribar els Mossos van inspeccionar la casa assaltada i van interrogar la víctima, que va poder aportar dades d'un dels sospitosos de l'assalt, ja que el va conèixer. Al vespre, els Mossos van detenir a Olot Àlex Quintana Castro, en relació amb l'assalt. Quintana és originari de Besalú i havia estat beneficiari d'alguns projectes socials i de reinserció laboral a la població, tot i que es va traslladar a Olot, on viu actualment.

Relació amb la víctima

Els Mossos investiguen quin és el mòbil de l'atac a l'inquilí de la casa i quina relació existia entre la víctima i els assaltants. També treballen per localitzar els altres dos nois i investiguen si aquesta colla pot tenir alguna relació amb robatoris que s'han perpetrat darrerament a Besalú. Concretament s'han donat diversos casos d'estrebades de bossa a dones grans al carrer, s'han esbotzat cotxes aparcats per robar objectes de l'interior i també van entrar a robar a la piscina municipal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia