L'Ajuntament de Sant Pol fa cinc minuts de silenci en record de les víctimes

L'alcalde de Sant Pol de Mar, Manuel Mombiela (CiU), amb el primer tinent d'alcalde, Ramon Llastarry (CiU), i els regidors de l'oposició Pietat Jiménez (PSC) i Enrique Abad (Grup de No Adscrits), van encapçalar el grup de persones que ahir al migdia van fer cinc minuts de silenci a la plaça de l'Ajuntament en record de les víctimes de l'accident de trànsit.

L'acte, que s'afegia a les mostres de rebuig pels dos recents atemptats d'ETA fetes arreu de l'Estat espanyol, completava una nit i matinada especialment dura per al govern local. Tal i com recordava l'alcalde, tant ell com alguns dels regidors van acompanyar durant hores les víctimes de l'accident un cop van ser-ne coneixedors. Mombiela va qualificar l'accident de «tràgic i dolorós». L'alcalde va agrair la ràpida intervenció tant de les forces de seguretat com de les d'emergència, i la participació de les diferents policies de les poblacions veïnes que es van desplaçar al lloc dels fets per oferir el seu suport. Per la seva banda, l'ajuntament veí de Calella també va dedicar cinc minuts de silenci a recordar els afectats per l'accident de trànsit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.