Successos

policial

Troben una plantació de marihuana al bosc a Foixà

Detenen els dos joves responsables de les 518 plantes comissades

Els vigilants de camp i els Mossos d'Esquadra han descobert una plantació amb més de 500 plantes de marihuana, amagada enmig del bosc a Foixà. La plantació de marihuana es va trobar dilluns pels voltants de les tres de la tarda. Els guardes rurals de l'equip Guarderio-Girona estaven fent ronda per la zona de Sant Llorenç de les Arenes, un dels nuclis que té Foixà. Aquest servei s'emmarca dins el dispositiu que han contractat diversos pobles per prevenir robatoris al camp durant aquesta època.

Dos metres i mig d'alçada

Al cap d'uns dos-cents o tres-cents metres, les dues patrulles es van trobar de cara amb una autèntica plantació de marihuana. “Estava formada per nou camps, d'uns 30 metres quadrats, tots envoltats d'una tanca elèctrica per evitar que animals com ara els senglars s'hi poguessin acostar”, concreta Aupí. A més, la plantació també disposava d'una bomba d'aigua submergida. En total, hi havia 518 plantes de marihuana, d'entre 20 centímetres i dos metres i mig d'alçada. “És una plantació que feia temps que hi era, perquè algunes de les plantes feia més d'un any que s'hi havien plantat”, concreta el coordinador dels guardes rurals. A la plantació també hi havia una mena de barraca, feta amb canyes i plàstics, on s'hi guardaven fertilitzants i eines de cultiu. Va ser allà on les dues patrulles van veure-hi dos homes, que eren els qui s'encarregaven de les plantes, manipulant diversos cabdells i introduint-los en una bossa de plàstic de grans dimensions. Es tractava de dos joves marroquins, de 20 i 31 anys, veïns de la Bisbal d'Empordà. Els Mossos d'Esquadra van detenir els dos homes per un delicte contra la salut pública i els van traslladar fins a les garjoles de la comissaria de la Bisbal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.