Busquen una dona desapareguda mentre passejava al canal d'Urgell

Efectius dels bombers i els Mossos d'Esquadra van buscar durant tota la jornada d'ahir una dona de 55 anys que va desaparèixer la nit de dilluns als afores d'Arbeca quan caminava a prop del canal d'Urgell. La dona, nascuda a Jueneda, casada i amb dos fills, i veïna d'Arbeca des de fa molts anys, tenia el costum de sortir a fer un passeig al vespre. Els familiars van denunciar la desaparició a la 1 de la nit, en comprovar que no tornava del passeig.

La recerca es va concentrar en el canal i hi van intervenir submarinistes dels bombers, que van explorar diversos trams. També es van recórrer camins dels entorns d'Arbeca.

Durant la recerca es va trobar just al costat del canal una sabata que podria ser de la dona, tot i que aquest punt no va ser confirmat oficialment pels bombers, que al vespre no descartaven cap hipòtesi. Si fos seu, la pista indicaria que la dona podria haver caigut al canal accidentalment o després de rebre el cop d'un vehicle.

Anit a les 10 la recerca encara no havia donat fruits. Quatre unitats de bombers tenien previst continuar buscant a la nit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.