Successos

successos

Mor en quedar atrapat en un camió, a Calonge

La víctima, que treballava en un hotel, acabava de descarregar material

Un jove de Sant Feliu de Guíxols, de 23 anys i de nacionalitat marroquina, va morir ahir mentre treballava, a Calonge. El sinistre va tenir lloc quan faltaven pocs minuts per a un quart de dues del migdia, a l'avinguda Andorra. La víctima acabava de descarregar, de dins d'un camió, material per a la caldera de combustió de l'hotel Cap Roig. Per causes que s'estan investigant, el jove, que era empleat de l'establiment, va quedar atrapat en baixar el sistema hidràulic del vehicle. Fins a la zona s'hi van dirigir tres patrulles dels Mossos d'Esquadra i dues ambulàncies del SEM. Els sanitaris, però, no van poder fer res per salvar la vida a la víctima. D'acord amb el procediment habitual en aquests casos, els Mossos van posar els fets en coneixement del jutjat de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols i del Departament de Treball de la Generalitat.

El d'ahir és el tercer accident laboral mortal que s'ha registrat a les comarques gironines des de principi d'aquest 2013. El primer va tenir lloc el 7 de febrer, a Besalú. Un veí de la població de 46 anys va perdre la vida en ser atropellat pel camió de l'empresa on treballava –Construccions Guardiola–. Quan es disposava a carregar gènere per a la jornada, el vehicle es va desfrenar. El camió va anar baixant pel camí on estava aparcat, va empaitar la víctima i la va arrossegar daltabaix d'un marge, on va quedar sota el vehicle. D'altra banda, el 28 de febrer, un pagès de Navata, de 50 anys, va morir en ser envestit per un tractor a l'exterior de la masia on vivia, situada a la carretera del cementiri del veïnat de Colomer. L'home estava manipulant el vehicle quan, de sobte, també es va desfrenar. El tractor, que duia una pala, el va atropellar i li va passar pel damunt.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.