Successos

Tromba d'aigua sobre la zona de Vinaròs

Ha acumulat més de 250 litres per metre quadrat en tan sols 48 hores

Pateix talls d'energia elèctrica i inundacions en diferents zones de la localitat

Les fortes pluges caigudes sobre Vinaròs des de primeres hores del matí, han deixat en tan sols tres hores, més de 100 litres per metre quadrat, la qual cosa ha afectat al subministrament elèctric i ha produït nombroses inundacions en la part baixa de la població. La pluja acumulada des d'ahir dissabte, ofereix la xifra de 250 litres per metre quadrat.

Davant aquesta situació, la Generalitat manté l'emergència en situació 1 i la preemergència per pluges en tot el litoral de Castelló i part Nord i Sud de València. De fet, el part de fenòmens adversos per pluja de l'Agència Estatal de Meteorologia, manté el nivell taronja fins 9 del matí del dilluns 21 de novembre.

Segons s'ha pogut saber, les inundacions han afectat la centraleta de telèfons de la policia local de Vinaròs i el telèfon d'emergències ha atés més de 200 avisos relacionats amb la pluja en aquesta localitat de la demarcació de Castelló.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.