Successos

judicial

Presó per haver comès 10 delictes en 24 hores

L'Audiència condemna un veí de Ripoll a 10 anys i 10 mesos

Haver comès una desena de delictes en 24 hores li ha costat a Víctor Manuel Méndez García una condemna de deu anys i deu mesos de presó, i pagar 21.000 euros a les víctimes. Segons el text de la sentència de la secció tercera de l'Audiència de Girona, la nit de glòria va començar el 26 de desembre de 2008 a la una de la matinada i va acabar l'endemà, 27 de desembre, a la mateixa hora. Aquella nit, l'acusat va entrar a l'habitació del Càmping Ripollès de Ripoll, on hi havia una dona dormint. L'home es va abaixar els pantalons, li va ensenyar el penis i li va demanar que li fes una fel·lació amenaçant-la amb un ganivet. Sense aconseguir el seu propòsit, l'home va anar a buscar una altra víctima a Ripoll. L'acusat va entrar en un domicili on hi havia una dona i, aquest cop sí, va poder aconseguir que la víctima li fes una fel·lació mentre l'amenaçava amb un ganivet de grans dimensions.

Seguint amb el seu dia delictiu, l'home va calar foc a un matalàs de l'habitació del Càmping Ripollès, on vivia. Més tard, va intentar robar un cotxe, però no se'n va sortir; va robar 20 euros a una dona que treia diners en un caixer de Campdevànol, i va intimidar una clienta d'un bar del municipi. Un cop jutjat, l'home ha estat considerat responsable de dos delicte de coaccions, dos de violació de domicili, dos d'agressió sexual, dos robatoris amb intimidació, un intent de sostracció de vehicle i una falta de danys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.