Successos

el masnou

Identifiquen el cadàver trobat al mar al Masnou

Els Mossos d'Esquadra ja han identificat el cadàver de la persona que va aparèixer morta el dia de Sant Joan davant la costa del Masnou. A través de les empremtes dactilars, els agents policials han arribat a la conclusió que el cos és el d'un ciutadà de 35 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Santa Coloma de Gramenet.

Així mateix, s'ha determinat que la mort va ser accidental i, per tant, els Mossos no iniciaran cap investigació per dirimir responsabilitats delictives. El que no és tan clar és què va passar perquè aquest jove acabés ofegat al mig del mar. En un primer moment, s'havia especulat que l'home hauria acudit a la platja per celebrar la revetlla de Sant Joan, un extrem que no ha estat confirmat pels Mossos d'Esquadra. A més, el fet que ningú reclamés la seva desaparició, fa créixer la hipòtesi que l'home es trobava sol en el moment del tràgic succés.

El cadàver va ser trobat quan passaven uns minuts de les nou del matí, flotant davant la costa, a prop del terme municipal de Premià de Mar. A la sorra es va trobar el banyador, però cap identificació ni cap altre objecte personal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.