Successos

SUCCESSOS

Quatre imputats en baralles a la Cellera i Girona

Un d'ells, amb diversos antecedents per robatori, va ingressar a presó

Els Mossos d'Esquadra han imputat a quatre persones –una d'elles ha ingressat a presó– dues baralles que van tenir lloc a la Cellera de Ter i a Girona. En el cas de la Cellera, dos homes veïns del poble van protagonitzar una baralla a la Plaça, divendres passat, en què un d'ells va ser víctima de lesions que van necessitar algun punt de sutura. Un veí de la zona va separar els dos implicats en la batussa, segons sembla motivada per una discussió per temes de drogues. Els Mossos van obrir diligències per un delicte de lesions contra l'agressor, tot i que la víctima no va formular denúncia contra l'altre implicat.

En el cas de Girona, els fets van tenir lloc diumenge al vespre al parc de la ronda Pedret, quan un veí de Girona de 44 anys, de nom Jesús i que estava sota els efectes d'alguna substància estupefaent i anava armat amb dues navalles, va amenaçar un menor. A partir d'aquí, gent que hi havia al lloc juntament amb un familiar del menor van sortir en defensa del noi. En la discussió, el familiar del menor va rebre un cop de navalla a la cama, motiu pel qual va ser traslladat a l'hospital Josep Trueta de Girona. La resta de persones que eren al lloc, entre ells un altre familiar del menor, es van llançar a sobre de l'agressor, al qual van colpejar a la cara i al cap i li va provocar diverses lesions. Els Mossos van detenir l'agressor, amb diversos antecedents per robatori amb força i amb violència i intimidació, pels delictes d'amenaces i lesions. Un cop va passar a disposició judicial, el jutge en va ordenar l'ingrés a presó. Els dos familiars del menor, veïns de Salt, van ser imputats també per un delicte de lesions, pels danys causats a l'agressor del menor durant la baralla.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.