Detenen dos homes a Parets del Vallès per voler robar en un bar

La Policia Local de Parets ha detingut aquesta matinada dues persones com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força en grau de temptativa. Els dos detinguts són dos homes de 22 i 37 anys, de nacionalitat romanesa i amb domicili a Mataró.

Segons l'Ajuntament de Parets, la detenció s'ha portat a terme aquesta matinada passada, arran de la trucada d'un veí que informava de la presència de dues persones que estaven fent forts cops contra la porta d'un bar situat a l'avinguda de Catalunya, prop del CAP Parets. Una patrulla de la Policia Local s'ha traslladat al lloc dels fets i s'ha adonat d'unes marques a la porta exterior d'alumini del bar, que podrien haver estat fetes per algun tipus d'objecte de palanca. Posteriorment, els agents s'han traslladat a la part del darrere del local i han descobert dues persones amagades darrere d'unes caixes de begudes. Els dos joves han intentat fugir corrents però els policies han aconseguit detenir-los i els han trobat a sobre un tornavís i uns guants de lona, les eines que presumptament han fet servir per intentar accedir a l'interior de l'establiment. Al mateix temps, els agents han pogut comprovar que també hi havia marques de força a la porta del darrere d'un altre bar de la zona.

Posteriorment, la Policia Local ha avisat els Mossos d'Esquadra, que han traslladat els detinguts a la comissaria de Mollet per instruir les corresponents diligències policials.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.