Successos

SABADELL

Desallotgen 17 veïns per la caiguda d'un sostre

Els Bombers de la Generalitat van haver de desallotjar, preventivament, 17 veïns del carrer Llaberia número 2 de Sabadell a causa de l'ensorrament de part del sostre de l'edifici. La part superior de l'immoble, de tres plantes, va cedir cap a les deu del matí, i va deixar afectats 8 m² de la coberta. Cap dels residents en els vuit habitatges van resultar ferits, i les vuit dotacions dels Bombers que es van desplaçar fins al lloc dels fets, un cop portat a terme el desallotjament, es van poder dedicar a desenrunar les restes de la coberta caiguda per alliberar pes.

Incendis a Seròs i Arbeca

D'altra banda, els Bombers de la Generalitat ahir també van haver d'actuar al carrer Calvari número 8 de Seròs (Segrià) per un avís d'incendi. L'alerta es va donar a dos quarts de 8 del matí i, mitja hora després, el foc ja estava controlat. Es van haver de desallotjar 11 veïns i, com a Sabadell, no es van haver de lamentar danys personals. A Arbeca (Garrigues) un incendi va calcinar l'interior d'una casa adossada a l'avinguda Canal d'Urgell. El foc, que no va causar ferits, es va estendre als sostres dels habitatges veïns.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.