Successos

successos

Cremen tres cotxes aparcats a Vilafant

Una persona resulta ferida lleu en un incendi a un habitatge de Girona

Un foc que es va declarar ahir a la matinada al carrer Església de Vilafant va cremar totalment un cotxe que estava aparcat en aquest carrer i va cremar considerablement altres dos que estaven aparcats al davant i al darrere. Els Mossos d'Esquadra investiguen si l'incendi al turisme, de color blanc, ha estat provocat.

A Olot, poc abans de les nou del matí es va declarar un incendi en una casa de planta baixa situada a la carretera de Santa Pau, a la sortida del municipi. Sembla que l'incendi el va provocar una estufa que va agafar alguna peça de roba que hi havia en una de les habitacions de la casa, i es va propagar a alguns mobles de la casa. Es va cremar un sofà, una butaca i algun altre objecte que hi havia a l'habitació. Les altres dependències de la casa van quedar afectades pel fum, però cap persona va resultar ferida.

Un persona ferida lleu

A Girona una persona va patir ferides lleus en declarar-se un incendi a l'edifici on resideix. El succés va tenir lloc poc després de les onze del matí, al número 13 de la pujada de Sant Domènec. L'edifici, que té vuit habitatges, va ser desallotjat una estona com a mesura preventiva pels bombers, que es van desplaçar al lloc dels fets amb set dotacions. La ferida la van dur al Trueta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.