Successos

ROBATORIS A DOJO

Roben plaques solars d'una finca de Sant Andreu Salou

Els lladres se'n van emportar 62 en dos robatoris, per un valor total d'uns 100.000 euros

A Llagostera van robar quatre generadors de les carrosses dels Reis, altaveus i una màquina de la neteja

Els lladres han obtingut importants botins en els robatoris que han efectuat durant els últims dies als municipis de Sant Andreu Salou i Llagostera.

En el primer cas, es van endur un total de 62 plaques solars que estaven instal·lades a la finca de cal Senador de Sant Andreu Salou, i que estan valorades en uns 100.000 euros, segons van explicar els propietaris. Els robatoris van tenir lloc la nit del 31 de desembre a l'1 de gener, en què els lladres es van emportar una part de les plaques, i la nit de dilluns a dimarts d'aquesta setmana, quan se'n van endur una altra part; en total, n'han robat 62, a més dels suports, de les 82 que hi havia instal·lades.

Els propietaris de la finca, que no havien reposat les plaques sostretes del primer robatori, estudien ara quins tipus de mesures de seguretat posaran per evitar més robatoris. Aquestes mesures encariran la inversió en un moment en què es redueixen les subvencions per a instal·lacions d'aquest tipus, es lamenten els propietaris.

Aquests dos robatoris de plaques solars, però, no han estat els únics al municipi. Fa uns mesos van robar també les de l'Ajuntament, valorades en uns 20.000 euros.

Aquests robatoris fan créixer l'alarma entre els propietaris de plaques solars que hi ha a la zona, que tenen por que els robin a causa de la capacitat que tenen els lladres per sostreure aquests aparells, tallant degudament els cables i esquivant qualsevol sistema d'alarma.

Robatoris a Llagostera

La zona esportiva de Llagostera ha estat objecte de diversos robatoris els darrers dies. L'últim cas va tenir lloc la nit de diumenge a dilluns passat, en què els lladres es van endur quatre generadors de les carrosses dels Reis que hi havia al local polivalent, a més d'una màquina de neteja i altaveus de l'equip de música.

Aquest robatori s'afegeix al del bar del camp de futbol de l'1 de gener, en què els lladres es van emportar el televisor i DVD. I també al de divendres passat, quan van robar els cotxes de dos jugadors de futbol del segon equip de la UE Llagostera. Els fets van passar quan els dos jugadors s'estaven entrenant amb la resta de membres de l'equip. Els lladres van aprofitar que no hi havia ningú als vestidors per entrar-hi i agafar les claus; després, es van endur els cotxes, un Volkswagen Polo, gairebé nou de trinca, i un BMW que s'havia estrenat feia poc més de mig any. A més, van robar carteres, mòbils i objectes d'altres jugadors.

LA XIFRA

4
generadors de les carrosses dels Reis van robar els lladres a Llagostera, a més d'una màquina de la neteja.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.