Successos

robatoris a dojo

Assalten el rector de Vila-roja per Nadal i li roben el cotxe

El lladre el va abordar quan anava a buscar el vehicle, li va ventar cops de puny i coces i li va agafar les claus

Hores més tard els municipals van detectar el cotxe robat i el van perseguir però el lladre va fugir a peu

Un home que encara no ha estat localitzat va assaltar el dia de Nadal a la tarda el rector de la parròquia de Vila-roja de Girona, mossèn Ignasi Maria Anzizu, a qui va ventar diversos cops de puny i coces i li va robar el cotxe. Hores més tard, el cotxe, un Opel Corsa, va ser abandonat a la plaça del Lleó de Girona.

Els fets van passar a tres quarts de tres quan el mossèn anava a buscar el cotxe que tenia aparcat a la carretera de Sant Feliu. De sobte, un home el va abordar, el va colpejar amb els punys i els peus, li va arrabassar les claus del vehicle i se'l va endur. Un testimoni de la pallissa va trucar a la policia local, que immediatament va anar al lloc per auxiliar el mossèn, que tenia diverses contusions, i va posar-se a buscar l'agressor, un home prim, amb el cabell curt, d'1,70m d'estatura aproximadament i que anava vestit amb uns pantalons de color clar i un jersei blanc. Els municipals també van alertar els Mossos i els van passar les dades del vehicle robat. A dos quarts de nou del vespre, una patrulla dels municipals va detectar el cotxe robat al mossèn circulant pel carrer del Carme i el van perseguir. El conductor fugitiu va arribar fins a la plaça del Lleó i allà va abandonar el vehicle i va aconseguir fugir a peu sense que els policies el poguessin atrapar. En la inspecció ocular del cotxe s'hi va detectar una cadireta infantil que havia estat robada i la policia científica dels Mossos hi va detectar sang que podria ser del lladre i que s'està analitzant per extreure'n l'ADN i que pugui servir per identificar el sospitós.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.