Successos

robatoris

Roben cables de fanals a Riudellots i es queden sense llum

Els lladres van desmuntar les torres entre els punts quilomètrics 704 i 705 de l'N-II i se'n van endur el cablejat

Els lladres de coure no tenen aturador i aquest cop ha tocat el rebre al municipi de Riudellots de la Selva. El 15 de desembre passat, uns desconeguts es van dedicar a robar part de l'enllumenat públic. Els lladres van desmuntar alguns fanals entre els punts quilomètrics 704 i 705 de l'N-II i es van endur el cablejat elèctric que és de coure. Això va provocar que entre aquests dos punts quilomètrics la carretera quedés sense enllumenat públic.

Els investigadors no descarten que es tracti dels mateixos lladres que el mateix dia van sostreure un quilòmetre de cable de coure de pals telefònics dins el terme municipal de Saus, Camallera i Llampaies. Aquella matinada els lladres es van endur dos cables entre els punts quilomètrics 7 i 8 de la carretera que va de Camallera a l'Escala. Els assaltants es van enfilar a les torres de telèfon que hi ha al voral de la carretera i van tallar els cables, el valor dels quals és d'11.000 euros, tot i que reposar-los en costarà a Movistar 21.000. El tall de línia que es va produir arran del robatori va afectar unes 350 línies. Sant Mori va quedar totalment incomunicat i a Ventalló no es podia trucar ni rebre trucades de fora del poble.

Més casos a la zona

A principis de desembre, també es va denunciar el robatori de dos quilòmetres de cable de l'enllumenat públic de la urbanització Vall de Llémena, a Sant Martí de Llémena.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.