Successos

Roben cabres a Llagostera i dos tractors a Riudellots

Els lladres han actuat l'última setmana a Llagostera, on es van endur 22 cabres de la granja Mas Sureda i dotze canaris, i a Riudellots de la Selva, on es van endur dos tractors de l'empresa Albert Tulsà, situada al polígon Girona.

El robatori de cabres i canaris a Llagostera va tenir lloc la matinada del dia 11 passat. A més d'això, els lladres van provocar destrosses a la casa adossada a la granja, on van esbotzar dues portes i dues finestres, i es van endur eines, gasolina i altres objectes, tot plegat per un valor superior als 5.000 euros.

Els dos tractors sostrets a Tulsà estan valorats en uns 320.000 euros. El robatori es va produir la nit de dimarts a dimecres passat. Els lladres van accedir a la nau trencant els cadenats i inutilitzant l'alarma. Abans de marxar van tancar totes les portes de la nau per no aixecar sospites del robatori i actuar així amb total tranquil·litat per transportar els tractors al lloc o país desitjat.

El gerent de l'empresa es va mostrar molt indignat pel robatori. Creu que es va produir al voltant de les nou del vespre, perquè una persona va veure que circulaven pel polígon en direcció a un descampat, probablement per carregar-los a un camió.

Tulsà va fer gestions en oficines frontereres d'altres països europeus perquè controlessin un possible transport de tractors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.