Punt divers

Dues persones resulten ferides lleus en un accident entre un autocar, un turisme i un ciclista a Manresa

CATALUNYA CENTRAL

Dues persones han resultat ferides lleus aquesta matinada en un accident que s'ha produït al quilòmetre 26,5 de la C-55, a l'alçada del barri de Sant Pau de Manresa, segons han informat els Bombers.

En el sinistre s'hi han vist implicats un turisme, un autocar que circulava sense passatgers i un ciclista. Arran de l'accident, que s'ha produït a dos quarts de set de la matinada, la carretera C-55 ha estat tallada durant una hora, aproximadament, segons ha informat la Policia Local de Manresa. Els vehicles s'han desviat per l'antiga carretera C-1411 i per l'accés a Manresa pel barri de la Balconada.

Segons la Policia Local, el nombre de ferits seria de quatre persones, entre les quals hi hauria un ciclista i els ocupants del turisme. L'accident s'hauria produït quan el turisme hauria envaït el sentit contrari de la calçada, motiu pel qual l'autocar s'ha desviat per evitar de topar-hi. Un ciclista d'un grup que circulava darrera de l'autocar hauria topat amb aquest vehicle.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.