Punt divers

Calders destinarà 155.000 euros a la urbanització del camí del cementiri i a la zona esportiva

CATALUNYA CENTRAL

L'Ajuntament de Calders demanarà la urbanització del camí del cementiri, la remodelació de l'accés d'entrada a l'equipament i la connexió amb la zona esportiva i el carrer Sot de la Bruixa a través del fons estatal d'inversió local. El pressupost de l'obra puja als 155.000 euros. Els treballs aniran des de la cruïlla del carrer Catalunya amb Països Catalans fins al carrer Sot de la Bruixa a través del camí del cementiri i la zona esportiva municipal. L'àmbit d'actuació inclou dos trams diferenciats, la baixada del cementiri i un segon que va des del cementiri fins a la zona esportiva i el carrer Sot de la Bruixa.

La urbanització s'ha previst pensant que es tracta d'un espai perimetral de circumval·lació del poble i no, pròpiament, d'un carrer. En el primer tram es preveu la instal·lació d'enllumenat públic i en el segon tram la urbanització serà fonamentalment de pavimentació. En tots dos casos hi anirà diferent mobiliari urbà i manteniment, millora i ampliació de l'arbrat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.