Punt divers

Detenen un dels segrestadors de la farmacèutica d'Olot per robar material d'un camió en una àrea de servei de l'AP-7

Els Mossos d'Esquadra han detingut un dels segrestadors de la farmacèutica d'Olot, Josep Lluís Paz -àlies 'Pato'-, per robar material d'un camió en una àrea de servei de l'autopista AP-7. Una patrulla d'agents l'ha enxampat aquesta matinada en plena feina quan intentava emportar-se part de la càrrega d'un camió estacionat a l'àrea de servei que hi ha a l'alçada de Garrigàs (Alt Empordà). Els mossos han observat com Paz i dues persones més anaven traslladant diverses peces tèxtils des del remolc del camió fins a una furgoneta propera. Quan s'han vist descoberts, els altres dos lladres han fugit corrents, però 'Pato' ha provat de marxar amb la furgoneta i els policies li ho han impedit.

El detingut, famós per haver participat en el segrest de Maria Àngels Feliu, es troba ara a la comissaria de Figueres pendent de passar a disposició judicial.Els fets han tingut lloc pels volts de les tres de la matinada. Una patrulla de Mossos d'Esquadra que feia tasques de prevenció de robatoris a l'autopista s'ha atansat fins a l'àrea de servei, que es troba al quilòmetre 36 de l'AP-7 en sentit sud. Allà, els agents han observat com un dels camions que hi havia estacionats teia el remolc obert i tres persones n'estaven buidant la càrrega. El camió transportava material tèxtil, i els lladres l'anaven carregant en una furgoneta propera.Quan els lladres han vist el cotxe patrulla, s'han dispersat per intentar fugir. Dos d'ells han marxat corrents i han aconseguit escapolir-se, però Josep Lluís Paz ha pujat a la furgoneta. Tant bon punt l'ha arrencada, però, els Mossos d'Esquadra li han tallat el pas i l'han aconseguit detenir. Paz, conegut popularment amb l'àlies de 'Pato', té 44 anys i és veí de Camprodon (Ripollès). El detingut es troba ara a la comissaria de Figueres per un furt a interior de vehicle i està pendent de passar a disposició judicial. Josep Lluís Paz va ser un dels condemnats pel segrest de Maria Àngels Feliu, del qual avui se'n compleixen disset anys. El tribunal va condemnar 'Pato' a 14 anys i set mesos de presó per haver retingut la farmacèutica d'Olot durant 492 dies. La de 'Pato' va ser la condemna més baixa que es va imposar a tots els detinguts per aquest cas. Precisament, aquest dimecres a la tarda també va quedar en llibertat el carceller de la farmacèutica, Sebastià Comas, conegut amb el sobrenom d'Iñaki.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.